To je to što me zanima!

Službeno je: George Clooney je najljepši muškarac na svijetu

De Silva je pomoću kompjuterskog mapiranja Clooneyevog lica, kao o lica još nekih zvijezda, zaključio kako njegovo gotovo idealno poštuje antičke proporcije 'zlatnog reza'
Vidi originalni članak

Prije nego što se skrasio s lijepom Amal (39), George Clooney (56) glasio je za najtraženijeg neženju zbog kojeg su žene gubile razum. Sada znamo i zašto, i to zahvaljujući temeljnoj analizi lica holivudskog zavodnika koju je napravio dr. Julian de Silva.

De Silva je pomoću kompjuterskog mapiranja Clooneyevog lica, kao o lica još nekih zvijezda, zaključio kako njegovo gotovo idealno poštuje antičke proporcije 'zlatnog reza'. Odnos između dužine i širine njegovog nosa, obrva, usana, brade i linije vilice najbliži je antičkom idealu ljepote.

Clooneyevo lice zadovoljava stroge kriterije zlatnog reza s 'točnošću' od 91,86 posto.

- George već desetljećima glasi za jednog od najljepših muškaraca na svijetu, a sada je to potvrdila i znanost - rekao je de Silva.

Na drugom mjestu našao se Bradley Cooper, a slijede ga Brad Pitt, Harry Styles i David Beckham.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • Čavoglavi Hrvat 29.07.2017.

    Kakav nezenja, ako je vec bio ozenjen?

  • pucpuc12 29.07.2017.

    ni blizu najljepseg...

  • VIM_2 29.07.2017.

    Kakvo je to istrazivanje ? Kako netko moze reci "najljepsi ja svijetu" a da ja nisam bio u tom istrazivanju ? Ako cloney ima preko 90% ispravnosti lica, ja imam 100 nedvojbeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare