To je to što me zanima!

Sada je i službeno, u braku su: Jay i Tamara pokazali prstenje

Tamarin ogromni dijamant malo koga će ostaviti ravnodušnim, a Jayeva jednostavna burma s malim kamenčićem simbol je elegancije. Na svadbi su svi nosili bijelo
Vidi originalni članak

Vjenčali su se u najluksuznijem pa stoga i najskupljem hotelu na francuskoj rivijeri. Bernie Ecclestone (82) pokrio je trošak svadbe svoje starije kćeri Tamare Ecclestone (28) i bivšeg brokera Jaya Rutlanda (31). 

Svi detalji s vjenčanja koje se odigralo u tajnosti još nisu poznati, no na zabavi dan nakon što su izrekli sudbonosno 'da', mladenci su pokazali prstenje. Tamarin ogromni dijamant malo kog može ostaviti ravnodušnim, a Jayeva jednostavna burma s malim kamenčićem simbol je elegancije i luksuza. 

Mladenci sa 150 gostiju, koji su bili prisutni i na samoj ceremoniji vjenčanja, danas već peti dan uživaju u hotelu Grand u St-Jean-Cap-Ferratu. Bernie je rezervirao sve 73 sobe u hotelu kako bi njegova ljubimica i njeni gosti mogli uživati. 

Ispred hotela, na samoj obali mora, postavljeni su bijeli šatori i ležaljke sa zastorima gdje su gosti odmarali. Sve je bilo u bijeloj boji, a i svi uzvanici nosili su bijelu odjeću. Do kad Tamara planira slaviti još nije poznato.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ivanfilip 13.06.2013.

    Nosi mi se bijelaaaa boooojjjaaaaaaaaa!

  • kung fu panda 13.06.2013.

    ne znam što reći pametno pa ću izvalit Živjeli mladenci

  • MarinaTot 12.06.2013.

    Kad su ljudi toliko prazni da misle da je svadba vrhunac njihovog života jer ne znaju što bi jadni drugo napravili s tim novcem... Tužno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare