To je to što me zanima!

Smith odjenuo bundu i stavio periku, sad traži žensko ime

Prije tri godine pjevač je javno otkrio svoj, kako kaže, 'nebinarni' rodni identitet. Mnoge osobe koje se identificiraju kao 'nebinarne osobe' se ne osjećaju niti kao žene, niti kao muškarci
Vidi originalni članak

Pjevač Sam Smith (27) svoje je pratitelje zamolio da mu odaberu novo žensko ime nakon što je stavio crnu periku i krzneni kaput.  Objavio je fotografiju i kratko napisao: 'Koje je njezino ime?'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegovi pratitelji u komentarima su predložili nova imena: Sonia Jackson, Samantha Star, Shannon, Patricia, ali najviše ga je nazvalo Fritz i Kharisma Kardashian. 

Prije tri godine Smith je javno otkrio svoj, kako kaže, 'nebinarni' rodni identitet. Priznao je i kako razmišlja o promjeni spola. Mnoge osobe koje se identificiraju kao 'nebinarne osobe' se ne osjećaju niti kao žene, niti kao muškarci, a pjevač je zaključio kako je, dok je istraživao taj pojam, shvatio da on spada u tu skupinu.

'NEBINARNI' ROD Sam Smith: 'Ne osjećam se niti kao žena, niti kao muškarac...'

Između ostalog,  izjavio je kako želi da ga prijatelji i obitelj od sada oslovljavaju sa zamjenicom 'oni', a ne 'on'. Iako se poistovjećuje s oba spola, u pogledu seksualnosti izjašnjava se kao homoseksualac, a ne biseksualac. 

Prvi koji je Sama oslovio s 'oni' bio je James Barr (43), voditelj radija Hits. James je nakon intervjua na Twitteru objavio kako je razgovarao sa Samom i da su 'oni' zvučali sretno, zadovoljno i slobodno.

 

- Ti se jedan od prvih koji je koristio ovu zamjenicu za mene. Hvala ti. Osjećaj je prelijep - odgovorio mu je Sam.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Pero Cigla 07.02.2020.

    Kakva Karishma Kardashian? Odakle im to??

  • 06.02.2020.

    ovaj bi i sebi popusio da moze

  • ragek 05.02.2020.

    Ok pjevač/ica/icalo ili kako već !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare