To je to što me zanima!

Snima se film o Lady Di: Glumit će je Carey Mulligan ili Charlize

Britanski mediji nagađaju da bi princezu Dianu u filmu o njezinu životu prije rastave od princa Charlesa 1996. godine mogle utjeloviti Charlize Theron ili Carey Mulligan
Vidi originalni članak

Nakon uspjeha filma 'Željena lady' o bivšoj britanskoj premijerki Margaret Thatcher, filmski producent Stephen Evans u planu ima snimanje filma 'Diana' o životu 'princeze srca', pokojne britanske princeze Lady Di. Evans je otkrio kako će radnja filma biti bazirana na njezinom životu prije rastave od princa Charlesa 1996. godine i da će se temeljiti na memoarima njezina tjelohranitelja Kena Wharfea. U filmu neće biti prikazana njezina veza s Dodijem Fayedom kao ni razne teorije što se zaista krije iza njezine pogiblje 1997. godine u automobilskoj nesreći u Parizu.

Britanski mediji nagađaju da bi princezu Dianu mogle utjeloviti Charlize Theron ili Carey Mulligan dok će tjelohranitelja najvjerojatnije glumiti Ewan McGregor.

- Gledatelji će sami moći zaključiti kakva je ona bila. Mislim da je imala izvanredne kvalitete i ogromnu karizmu, a bila je i jako duhovita - rekao je Evans.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tajnamoja 07.02.2012.

    Šteta što Meryl Streep nije mlađa.

  • moscow watchdog 07.02.2012.

    Nadam se da će se filmska ekipa potruditi . Lady Di je zaista zaslužila kvalitetan povijesni zapis.

  • Elena22 06.02.2012.

    Charlizeeee!

Komentiraj...
Vidi sve komentare