To je to što me zanima!

Snima se reboot serije 'Saved by the Bell' nakon 30 godina

Jedva čekam ovo gledati. Ipak sam rođen kad se na televiziji počeo prikazivati 'original', a sad imam sve epizode na DVD-u i čuvam ih jer sam dijete 90-ih - komentirao je jedan pratitelj na Instagramu
Vidi originalni članak

Serija 'Saved by the Bell', koja je kod nas bila prevedena 'Zvono kao Spas', uskoro se vraća na male ekrane. U školi Bayside opet će se okupiti srednjoškolci, ali i dio one stare ekipe koja je i tada glumila. Scenarij za reboot serije napisala je Tracey Wigfield, a kako će to izgledati objavio je u kratkom traileru Peacock. 

Mario Lopez (46) i Elizabeth Berkley (47) prije 30 godina glumili su srednjoškolce AC-ja i Jessie, a sada nisu izostavljeni. Dapače, glumit će zaposlenike škole koji će raditi s učenicima iz raznih zajednica pa će se tako i djeca iz siromašnijih dijelova grada moći upisati u njihovu školu. 

Mario Lopez podijelio je s pratiteljima na društvenim mrežama video o tome kako izgleda set. Elizabeth i on sjedili su za stolom i ispričali kako su upravo snimili promo materijal za seriju i kako su se odlično snašli. 

- Kao vremeplov, sve je isto - rekli su, a onda i pozdravili obožavatelje jer su morali ići dalje snimati. 

- Jedva čekam ovo gledati. Ipak sam rođen kad se na televiziji počeo prikazivati 'original', a sad imam sve epizode na DVD-u i čuvam ih jer sam dijete 90-ih - komentirao je jedan pratitelj na Instagramu, a drugi je komentirao kako ga je ta vijest šokirala jer je upravo pogledao jednu epizodu serije i saznao da se snima reboot. 

- O Bože, ovo mi je najbolji dan u životu - istaknuo je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • x00x 01.02.2021.

    samo topanga

Komentiraj...
Vidi sve komentare