To je to što me zanima!

Snimali je dok se tuširala: Nina Seničar pokazala sve atribute

Srpska manekenka dobila je ulogu u talijanskoj komediji 'Napoletans'. U filmu glumi seksi djevojku iz susjedstva za kojom glavu okreću apsolutno svi muškarci u kvartu
Vidi originalni članak

Atraktivna Novosađanka bavi se manekenstvom, no san joj je probiti se kao glumica. Nina Seničar (26) četiri godine ide na satove glume koji su joj se sada i isplatili. Dobila je ulogu u talijanskoj komediji 'Napoletans', piše srpski Puls

Manekenka u filmu bez oklijevanja pokazuje tijelo. Golotinja joj nije problem. U jednoj sceni tušira se, a susjedi joj iznad tuš-kabine montiraju malu kameru kojom je snimaju dok je gola. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Faustina009 07.12.2011.

    Stvarno je prelijepa - oči su joj toliko upečatljive da čovjek ostane bez daha.

  • user_130053 07.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MIMO_1 07.12.2011.

    Kaj se mene tice nek cure a decki iz srbije bosne makendonije slovenije dojdeju zivjet u Hrvatsku. Lika je prazna i ima mjesta pa nek bude mjesanih brakova. Koliko cura se skida svaki dan u kupaoni sobi i mozda susjed iz druge zgrade vidi sve. Sve je to normalno i netreba se skrivat. Da ljudi su slobodniji i djecu uce kaj smiju radit kaj ne mozda nebi rodile sa 15g. Zelim joj puno srece i filmova da se ima kaj za gledat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare