To je to što me zanima!

Snimao golu Madonnu, a sad se zaljubio u Kristinu Šalinović

Kristina je zatvorila Cro a Porter u kreacijama Matije Vuice. Ona je i prva Hrvatica koja je završila na naslovnici talijanskog Voguea i još ne vjeruje da se to dogodilo
Vidi originalni članak

Genijalno se osjećam. Preuzbuđena sam. Još ne mogu vjerovati, rekla je Kristina Šalinović (20). Prva je Hrvatica koja je osvanula na naslovnici talijanskog Voguea. U zaprešićkom shopping centru Westagate u kreacijama Matije Vuice zatvorila je Cro a Porter. Kristinu je za travanjski Vogue snimao legendarni Steven Meisel, poznat i po eksplicitnim fotografijama Madonne u knjizi 'Sex'.

- Moja agentica poslala mu je moj video. Navodno se zaljubio u mene na prvi pogled i rekao: 'Ja nju moram imati' - kaže Kristina.

Kolekcijom 'Okovana', uz Ledenkove cipele i Kitschev nakit Vuica je pokupila ovacije publike. U kolekciji Anamarije Asanović bilo je i negližea, po uzoru na Dolce&Gabbanu. U kreacijama Hippy Gardena prevladavale su zemljane boje. Luka Grubišić koristio je mašne kao detalje, a Xenia Design poigrala se s frizurama. Manekenke su imale umetnute plave pramenove. Tihomir Krznarić očarao je raskošnim pletivom.    

I Bee nije se htjela slikati ni pričati

Ivana Banfić (41) na reviju je došla sa stilistom Markom Lončarom. Okretala je glavu u drugu stranu kad su je htjeli snimiti, a nije htjela davati ni izjave. Alka Vuica (49) došla je u pauzi između revija s prijateljicom Mijom Begović (48). Kantautorica se pojavila s čašom šampanjca u ruci.    

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nea-zg 04.04.2011.

    prije 2 godine sam bila s tom curom u Taboru,kod fra Linića,da sam znala da će postat takva faca bih se barem fotkala s njom ;)

  • crnka_2031 04.04.2011.

    Prije 2 godine radila u bircu samnom, a sad svjetska zvijezda! Svaka čast Kristina! :)

  • slay22 03.04.2011.

    sundaygirl nitko nije tražio tvoje cijenjeno mišljenje, ako te ne zanima nemoj čitati ni komentirati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare