To je to što me zanima!

Snimili i pornić: U eksplicitnoj verziji zove se ‘Igra kostiju’

Producenti se nisu štedjeli, pa je nova sezona 'Igre prijestolja' stajala 450 milijuna kuna. Seriju to stavlja na drugo mjesto najskupljih. Na prvom su “Prijatelji”
Vidi originalni članak

Zbog velike gledanosti server mreže HBO sinoć je pao, pa su bijesni fanovi premijeru morali dodatno plaćati na drugom serveru.

Prva epizoda četvrte sezone počela je s novim likom, princom Oberynom Martellom. Igra ga Čileanac Pedro Pascal (39), koji se pred kamerama “hvata” s muškom i ženskom prostitutkom prije nego što zabije bodež u šaku vojniku koji ga je uvrijedio

Nastavak serije, kažu redatelji, bit će brutalniji od kraja treće sezone, kad je gledatelje šokiralo sadističko iživljavanje i ubojstvo trudne djevojke Roba Starka i njegove obitelji. Ekranizacija romana Georgea R. R. Martina (65) “Pjesma leda i vatre” prati borbu kraljeva za vlast. Producenti nisu štedjeli, pa je nova sezona stajala 450 milijuna kuna. Seriju to stavlja na drugo mjesto najskupljih. Na prvom su “Prijatelji”, za koju je zbog visokih honorara glumaca i scenarista potrošeno milijardu kuna na posljednju, 10. sezonu.

O popularnosti “Igre prijestolja” svjedoči i to što Amerikanke masovno curicama daju ime Khaleesi po kraljici koju igra Emilia Clarke (26). Isto tako fanovi mogu nabaviti i kuharicu “A Feast of Ice and Fire”, koja nudi recepte poput Khaleesina srca, jelo koje se spravlja od konjskog mesa, a snimili su i pornić “Game of Bones” (Igra kostiju). Remek-djelo HBO-a druga je najgledanija njihova serija, iza “Obitelji Soprano”.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • deniman 08.04.2014.

    4 sezona se službeno zove "Winter is Cumming" oni koji imaju malo bolje znanje eng jezika znaju što to znači

  • mdoroslo 08.04.2014.

    Znam dok su snimali u Splitu i okolici da su pazili na svaki detalj. Puno statista, puno pomoćnog osoblja, velika produkcija.

  • AntonTrdić 08.04.2014.

    naslov o porniću a oni uporno o seriji , znači o čemu se tu piše ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare