To je to što me zanima!

Snimili voditelja dok je pipkao tinejdžericu i ignorirali incident

Sylvia Edwards imala je 19 godina kad je gostovala u showu 'Top Of The Pops'. Jimmy Savile joj je pred svima gurnuo ruku ispod suknje. Htio joj je opipati guzu
Vidi originalni članak

Nakon optužbi da je pedofil, bivši kolega prozvao ga je nekrofilom. Nećak pokojnog Jimmyja Savilea pak tvrdi da obitelj pojma nije imala o voditeljevoj 'mračnoj strani'. Policija dosad nije podizala optužnice protiv Savilea iako su ga žrtve nekoliko puta prijavile. BBC ga je štitio jer je bio njihova zvijezda i nisu htjeli da javnost sazna da je nastran. 

Ipak, bilo je preteško držati 'predatora' Jimmyja pod kontrolom. Napasnik je, naime, 25. studenog 1976. pipkao tinejdžericu tijekom snimanja emisije 'Top Of The Pops'. Sylvia Edwards imala je 19 godina kad je gostovala u showu. Dok je odjavljivao emisiju, Savile joj je pred svima gurnuo ruku ispod suknje. Htio joj je opipati stražnjicu. Od šoka je poskočila na stolcu i htjela se maknuti, no Savile se pravio kao da se ništa nije dogodilo i nastavio pričati. 

Sylvia danas ima 55 godina. Sjeća se da je odmah po završetku snimanja otišla do jednog od BBC-jevih djelatnika na setu da prijavi Savilea, no muškarac joj je rekao da šuti i makne se jer se Jimmy sigurno samo šalio. Sylvia žali što nije otišla na policiju i prijavila ga. 

Idi na 24sata

Komentari 78

  • srv 08.03.2016.

    Znači to je bilo 76., jel vi mene je*ete da ste to sad objavili???

  • Zdravko_Mamić 08.03.2016.

    Zažalio bi dan kad bi došao meni na ruke!!!

  • majazg5 29.10.2012.

    Ne mogu vjerovat da je sve ovo tek sad izaslo na vidjelo...sramota!

Komentiraj...
Vidi sve komentare