To je to što me zanima!

Snježana Mehun izbacila bujne grudi i pokazala bijele gaćice

Poduzetnica je na završnu večer Cro a Portera došla u društvu prijateljice Nikoline Pišek. Sjedile su u prvom redu, a Snježana je otkrila više nego što je planirala
Vidi originalni članak

Volim se odijevati u haljine koje ističu moj seksepil, kazala je Snježana Mehun.Ona se na Nivea Cro-A-Porteru pojavila u sivoj haljini koja je istaknula njezino bujno poprsje. Stigla je s prijateljicom Nikolinom Pišek. Mehunku su oduševile kreacije Luke Grubišića. 

- Što maštovitije, to bolje, to je moj moto - komentirala je Mehun, koja se na reviji pojavila bez zaručnika Mihaela Galekovića.

- Nema vremena za revije, a i draže mi je povesti najbolju prijateljicu - rekla je Snježana.

Nikolina je odabrala kratku crnu haljinu, u kojoj je izgledala mršavije nego ikad prije.

- Nažalost, trenutačno nemam partnera, pa sam morala doći sa Snježanom - našalila se Nikolina. Na reviji je bila i kontroverzna splitska dizajnerica Olgica Pink, koju su prije dvije godine pretukli huligani zato što sliči srpskoj folk pjevačici Jeleni Karleuši.

- Nitko ju nije zvao, ali ona je odlučila pojaviti se - kazali su organizatori.

Na završnu večer došla je i Vlatka Pokos. Pohvalila se da uskoro planira izdati novi album: - Mrzim kad me zovu bivšom pjevačicom.

Olgica obula dječje čizme

Dizajnerica Olgica Pink svima je željela pokazati kako je originalno odjevena na reviji. Posjetitelji su je gledali u čudu. Olgici je to jako laskalo.

Malina na reviji bez supruga Josipa

Bivša manekenka Malina, koja se nedavno udala za poduzetnika Josipa Šelendića, a na reviji je sjedila s prijateljicom. Tatjana Jurić i spisateljica Lana Biondić zajedno su komentirale modele.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare