To je to što me zanima!

Snježana Dujmić: Rajku se trenutačno ne želim vratiti

Snježana nije od Rajka otišla zbog neke treće osobe, a razlog nisu ni njegovi problemi s drogom ili alkoholom. Priznala je da još uvijek voli supruga
Vidi originalni članak

Snježana i Rajko Dujmić razdvojili se se jedno od drugoga. Ni on ni ona nisu pokrenuli zahtjev za razvod braka, ali Snježana je rekla Areni da zasad ne razmišlja o povratku, iako napominje da se nikad ne smije reći nikad. Vjenčani prsten je skinula. Od supruga, s kojim je u braku bila 19 godina, otišla je 9. travnja. Još razgovaraju, ali se zbog njegovih obveza ne stignu viđati.
- Razlog našeg razlaza nije ni druga žena, niti drugi muškarac u mom životu. Nije istina ni da smo se posvađali - tvrdi Snježana Dujmić i dodala da razlog nisu ni Rajkovi problemi s narkoticima i alkoholom. Veza nije pukla ni zbog toga što nisu mogli imati dijete. Otkrila je i da ju je suprug tražio da mu se vrati, ali ona to sada ne želi.
- Bilo je više lijepoga nego ružnoga. Neću poderati naše zajedničke fotografije, neću prestati slušati radio iz nelagode da čujem Rajkove pjesme - rekla je. Ispričala je da je njezin suprug vrlo romantičan i da ona pamti samo lijepe stvari koje su zajedno proživjeli. Otkrila je da joj je posvetio pjesmu “Dijete sreće”.
Odselila se iz zajedničkog stana i zasad je u Zagrebu na privremenoj adresi.
- Ovo što se događa između nas dvoje je ozbiljno - zaključila je još uvijek gospođa Dujmić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • angel7 21.04.2009.

    kaj me briga!

  • clara 21.04.2009.

    Mislim...pisalo je kako su se rastali nakon burne svađe na Uskrs, 12. 4., sad piše da je otišla 09.4., a bilo kako bilo toliko je nevažno da nam ne biste trebali sad njih trpati svugdje, gdje god klikneš...evo Snježe i Rajka...

  • user_33498 21.04.2009.

    kakva je to vijest? koga briga za njih? ne, uopće ju drogiranje ne smeta, ma kakvi, dobro da nije to istaknula kao pozitivnu stranu...isuse, daj nas poštedite tih gluposti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare