To je to što me zanima!

Snježana i Franz su se vjenčali na bajkovitim Kornatima i proslavili na luksuznoj jahti

Schillingeri su se vjenčali nakon nešto više od godinu dana veze, a na vjenčanju je svirala hrvatska i austrijska glazba. Sretni mladenci i njihovi uzvanici veselili su se na jahti do dugo u noć
Vidi originalni članak

Vjenčanje godine, ono Hane Huljić (31) i Petra Graše (45), predviđeno je u subotu 19. veljače. Ususret toj ceremoniji o kojoj se naveliko priča, podsjetit ćemo vas na neka velika i popularna vjenčanja naših poznatih lica, koja su mnogi dobro upamtili. Čak i oni koji nisu bili sudionici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Snježana (50) i Franz Schillinger vjenčali su se početkom rujna prošle godine, a idiličnu ceremoniju imali su ispred crkve Blažene djevice Marije na Kornatima. Par je sjedio u prirodi okružen gostima, a nakon ceremonije zaputili su se na jahtu gdje su proslavili novopečeni brak.

Za vezu dizajnerice i poduzetnika javnost je saznala na ljeto 2019., nakon što su puno vremena provodili zajedno i dogodila se kemija. Franz je poduzetnik iz Beča, a zbog posla je jako puno vremena provodio u Zagrebu, pa je tako upoznao suprugu.

Gosti su nosili hrvatsku i austrijsku zastavu, a svirale su vesele svatovske pjesme iz obje države. Snježanu je sin Dino doveo do oltara, što je za nju bio poseban trenutak. 

Mladenka je imala dugu bijelu vjenčanicu s visokim prorezom koja joj je otkrivala bose noge dok je hodala uz novopečenog supruga, a oduševljenje s lica nisu mogli sakriti. U puštenoj kosi Snježana je imala utaknuto cvijeće, dok je Franz svoje nosio na reveru.

KRAJ ZIMSKE IDILE Mehun slomila nogu na skijanju u Austriji: 'Jedan spust po lošem snijegu, pa zatim šok i plač...'

Franzov kum je bio Zlatko Mateša, a Snježani, dobra prijateljica Antea Kodžoman. Mladoženja je odjenuo svijetlo odijelo bež boje s bijelom košuljom i svijetlim cipelama, a mladenci su tijekom cijelog dana bili nerazdvojni.

Buket je ulovila voditeljica Ecija Ivušić, a od poznatih tu su Nives CelzijusNeven Ciganović i Ana Rucner, koja je zasvirala svoje violončelo samo za mladence.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ironiron 18.02.2022.

    kolko će dana trajati...!!!!????

  • Cirenac 18.02.2022.

    Zašto bi to mi pamtili to za nas nebitno vjemlanjew ?

  • arwenn 18.02.2022.

    filozofica

Komentiraj...
Vidi sve komentare