To je to što me zanima!

Snježana je zaplakala u showu: 'Osjećam se loše zbog svađa...'

Domaćica je dočekala goste s aperitivom, a oni su bili oduševljeni pogledom iz njezina dvorišta, ponajviše Mia. Danijela je za Snježaninu večeru dala ocjenu sedam zbog loše atmosfere
Vidi originalni članak

Nakon druženja u Međimurju večeras u kulinarskom showu 'Večera za 5 na selu' odlazimo u Zagorje, u mjesto Varaždin Breg, gdje će natjecateljima kuhati krojačica Snježana. Njezin se jelovnik sastoji od predjela naziva Zagorka u crvenoj haljinici, glavnog jela Filcana rapsodija i deserta Vjetar s Ivančice.

Domaćica je dočekala goste s aperitivom, a oni su bili oduševljeni pogledom iz njezina dvorišta, ponajviše Mia.

- Uređen travnjak, okućnica, savršeno nebo… - nabrajala je najmlađa kandidatkinja svoje dojmove.

Snježana je svoje predjelo poslužila na terasi, a očito se svima svidjelo jer, osim nezadovoljne Mije, nije bilo nikakvih posebnih prigovora, baš kao ni za glavno jelo.

- Bilo je dovoljno slano, fino i ukusno - rekla je Danijela, a s njom se složio i Franjo. Potom je došao trenutak za desert.

- Desert je bio potpuno identičan vremenu. Zapuhnuo je hladan vjetar i sve nas je lijepo osvježio - bio je oduševljen Franjo, a Mia je i dalje bila neraspoložena zbog atmosfere i ekipe.

- Za to je najviše odgovoran Franjo koji stvarno puno priča. Njegove priče uspavljuju i ptice, i dan, i noć, i mene… Gubim volju, raspoloženje, poriv da nekoga nešto pitam - žalila se mlada poduzetnica, a Snježana je potom održala govor uz zdravicu.

- Svako dobro vam želim i zahvaljujem što ste došli. Drago mi je da sam stekla nove prijatelje i voljela bih da to ostanemo i poslije showa - rekla je Snježana koju su svladale emocije i pustila je suzu.

- Osjećala sam se malo loše zbog prepirki u ekipi, koje već traju dva dana i nije baš ugodno - iskreno je rekla. Uslijedilo je ocjenjivanje. Danijela je za Snježaninu večeru dala ocjenu sedam zbog loše atmosfere, Mia se odlučila za ocjenu sedam jer glavno jelo nije bilo po njezinu ukusu.

Sanja je dala ocjenu osam zato što se tijekom večere osjećala napetost, a Franjo se odlučio za ocjenu šest iako mu je sve bilo gotovo savršeno, ukusno i obilno.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 05.07.2019.

    Stvarno nitko normalan da se javi na rtl- ove emisije Mislim da urednik namjerno bira debile za emisiju... Bar za ovu ekipu.

  • 05.07.2019.

    Ovaj muski pomete sve sa tanjura i samo sto ne rokce a onda daje lose ocjene. A gdje li nadjoste samo ovu balavu kakti poduzetnicu..ta ni jaje nezna skuhati kako treba a ocjenjuje kao da je legendarni Stevo Karapandza.

  • Karmelićanka 05.07.2019.

    Mia je najnekulturnija u svojim komentarima. Bolje da posjeti logopeda jer bi ipak morala u svojim godinama znati reci R, a ne onako frfljati. Nadam se da ce to procitati i poslusati savjet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare