To je to što me zanima!

Snježana Mehun: 'Ja nikada nisam planirala živjeti izvan Hrvatske, a sada trčim po Beču'

'Odbijala sam i poslovne mogućnosti tog tipa! Život mi je opet pokazao nikada ne reci nikada!' napisala je na društvenoj mreži poduzetnica i dizajnerica
Vidi originalni članak

Poduzetnica i dizajnerica Snježana Schillinger nakon što se udala za supruga Franza početkom rujna, uživa u životu u Austriji. Nakon vjenčanja i egzotičnih putovanja sada ističe da je postala najveći fan Beča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Eto što da Vam kažem, nisam nikada planirala živjeti van Hrvatske pa ni pola vremena, dapače odbijala sam i poslovne mogućnosti tog tipa! Život mi je opet pokazao nikada ne reci nikada! - napisala je na društvenoj mreži Snježana, koja se prije braka prezivala Mehun.

- Danas tri godine kasnije, evo me, trčim po svom vrtu kako ga od milja zovem i najveći sam fan Beča/ Vienna, Wien! Možete mi svašta reći, ali nemoj da čujem nešto kontra Austrije! Pitaju me kako Vi to živite?! Ljudi uvijek svašta pitaju i pitaju se! Mi uživamo u trenutku, tu sada - dodala je.

ORIGINALNI DAROVI Snježanu naslikali kao Sissi, a Franza kao Franju; Cigi: 'Ma ni Grubnić vas ne bi ovako sredio'

Inače, supružnici su se vjenčali na Kornatima, a na svadbi su bili brojni poznati uzvanici poput Ane Rucner, Nevena Ciganovića, Ecije Ivušić. Par je vjenčanje proslavio krstarenjem na Jadranu.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • 33beg33 09.10.2021.

    gospođa siri zemlje poslovanja

  • zujoo 09.10.2021.

    nebitno, ionako neće ovo dugo trajat, ja neću živjeti po beču, a trčat ću u Hrvatskoj

  • Neprikladan 09.10.2021.

    Uzas od babe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare