To je to što me zanima!

Snježana Mehun: Prepala sam se same sebe jutros u ogledalu

Ovdje si bomba. Bolje bez šminke izgledaš, pisali su joj pratitelji te rekli da je prirodno najljepše. Jedan obožavatelj joj je čak rekao da joj je to najljepše izdanje dosad u kojima ju je vidio
Vidi originalni članak

Nakon što je ovoga ljeta pokazala kako njezino tijelo izgleda u kupaćem kostimu, poduzetnica Snježana Mehun (47) sada je pratiteljima na društvenoj mreži pokazala kako izgleda kad se tek probudi.

- Evo kako ja izgledam ujutro. Prepala sam se same sebe u ogledalu - šali se Mehunka koja se u opisu fotografije požalila da 'ne može više' i da želi ljeto, plažu i sunce. 

Iako samu sebe plaši, mnogima se sviđa u 'prirodnom' izdanju. 

- Ovdje si bomba. Bolje bez šminke izgledaš. Ozbiljno - pisali su joj pratitelji te rekli da je prirodno najljepše. 

- Ovo ti je najljepše izdanje dosad u kojima sam te vidio. Samo da pidžama nije muška, bila bi još slađa - napisao joj je obožavatelj.

Poduzetnica je izazvala 'pomutnju' na društvenim mrežama kada je objavila fotografije u kupaćem kostimu boje kože. Mnogi su se tada pitali je li potpuno gola na fotografiji ili u toplesu. 

Snježana već godinu dana ozbiljno plovi i modnim svijetom, a njezinu kreaciju obukla je i predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović (50). 

- Ja u to nisam uopće vjerovala. Prvu fotografiju sam dobila od zajedničke prijateljice i bila sam šokirana - rekla je Mehun. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • duvima 07.12.2018.

    Ja se nje prepadnem svaki put kad ju vidim. A tek kad vidim žuti Hummer kako nekontrolirano aterira u raskršće, sklanjam se glavom bez obzira.

  • marija889 03.12.2018.

    Lici mi na seve

  • jakovfuk 03.12.2018.

    Meni je snjezana dobra , koliko god imala godina sve je bolja. Bravo Snjeska

Komentiraj...
Vidi sve komentare