To je to što me zanima!

Snooki je pokazala lice bez šminke: Baš se super osjećam

Otkako su reality zvijezda i njezin zaručnik u kolovozu ove godine postali roditelji dječaka Lorenza, Snooki je promijenila životne navike. Više se ne šminka kao prije
Vidi originalni članak

Gledatelji 'Jersey Shorea' naviknuti su vidjeti Snooki (24) s licem punim šminke i natapiranom kosom. Reality zvijezda svoje pratitelje na Twitteru iznenadila je fotografijom koju je objavila, no čini se da ju je majčinstvo promijenilo. Snooki na jednoj fotografiji pozira bez imalo šminke, a vidljivo je i da više ne provodi puno vremena u solariju. Na drugoj fotografiji u naručju drži svog sina Lorenza. 

- Uživam samo u pidžami i bez šminke. Baš se dobro osjećam - napisala je Snooki pored fotografija. 

Snooki i njezin zaručnik Jionni LaValle postali su roditelji u kolovozu. Premijera šeste i posljednje sezone 'Jersey Shorea' u Americi će biti sljedeći tjedan.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kukz9 06.10.2012.

    "promijenila je životne navike, više se ne šminka" hahahha wow, koja životna promjena. e vi novinari 24sata, jel vam žao diplome? ako je uopće i imate

  • šumasti 05.10.2012.

    ...čak sam i ja sam ljepši od ove rugobe...ovdje izgleda kao transvestit na hormonskoj terapiji... fuuj!!!!

  • vedii888 05.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare