To je to što me zanima!

Sofia napada sa svih strana: Vergara 'puca' i iz grudnjaka

Redatelj Robert Rodriguez poznat je po tome što ženskim likovima voli dodavati ovakav ubojiti pribor. Sličan kostim već je viđen u filmu o Austinu Powersu
Vidi originalni članak

U filmu 'Machette Kills' Sofia Vergara (39) glumi zavodljivu Lady Desdemonu, vlasnicu bordela odjevenu u kožu i poznavateljicu mnogih povlaštenih informacija. Plakat za film otkrio je i kako će glumica izgledati u filmu. Glumica iz 'Moderne obitelji' za plakat je pozirala u grudnjaku koji je u ovom slučaju i oružje pištolj.  

Sličan kostim već je viđen u filmu 'Austin Powers: Tajanstveni tajni agent'.  Redatelj Robert Rodriguez poznat je po tome što ženskim likovima voli dodavati ovakav ubojiti pribor. 'Machete Kills' nastavak je filma 'Machete'. Charlie Sheen će u filmu glumiti predsjednika, a u filmu se pojavljuje i Mel Gibson. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • WOMANIZER 08.03.2013.

    normalno, prva je to oružje imala kraljica u tom filmu u trećem nastavku, odmah na početku: http://ima..............................ges3.wikia.nocookie.net/__cb20120209034045/austinpowers/images/a/ac/Britney_guns_ready.jpg .......(uklonite točkice u linku. nakon što je to isfurala Britney, kasnije su prekopirale gaga i katy perry! :)

  • chelseaMG 08.03.2013.

    izgleda mi nekako jeftino tako.

  • angry bird 08.03.2013.

    Sofija je komad i po,a ovaj Rodriguez je extra lik,njegovi filmovi su super

Komentiraj...
Vidi sve komentare