To je to što me zanima!

Sofia uživa u žiriju, a njenom je bivšem krenulo nakon razvoda: Vodit će novu reality emisiju...

Joe je publici najpoznatiji iz filmova 'Magic Mike' te 'Liga pravde'. Osim toga, imao je nekoliko manjih uloga u raznim serijama
Vidi originalni članak

Nakon neočekivanog razvoda od kolegice Sofie Vergare (51), glumcu Joeu Manganiellu (46) je, čini se, sve napokon krenulo za rukom. Naime, Joe je dobio voditeljsku ulogu u nesvakidašnjeg NBC-jevog reality showa 'Deal or No Deal Island', piše CNN

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Joe je publici najpoznatiji iz filmova 'Magic Mike' te 'Liga pravde'. Osim toga, imao je nekoliko manjih uloga u raznim serijama. 

Sada će Joe voditi ponovno pokrenutu reality seriju u kojoj sudjeluju natjecatelji raznih profila. Natjecatelji na sve moguće načine nameću za inicijalni kapital za pokretanje vlastitog posla.

BILI SU U BRAKU SEDAM GODINA Sofia Vergara progovorila prvi put o razvodu od Joea: 'Uvijek ima mjesta za dobre stvari...'

- Trinaest igrača prevozi se na privatni otok tajanstvenog bankara kako bi se natjecali za gotovinu. Serija će kombinirati uzbudljive fizičke izazove te socijalne i moralne dileme - javlja CNN. 

Dok se Joe sprema za voditeljsku ulogu, njegova bivša supruga Sofia drži se glumačkih voda, ali i svog angažmana u žiriju emisije 'America's Got Talent'. U posljednjoj je epizodi zablistala u pripijenoj šljokastoj haljini koja joj je istaknula dekolte. 

Kolumbijska glumca u nadolazećoj će Netflixovoj seriji utjeloviti Griseldu Blanco, svoju sunarodnjakinju i voditeljicu opasnog narkokartela. 

'PREBOLIO SOFIJU?' Joea Manganiella uhvatili su s 13 godina mlađom, dva mjeseca nakon razvoda od Vergare...

- Griselda Blanco projekt je oko kojega je Sofia vrlo strastvena i zahvalni smo što su ona i njezini partneri u LatinWe odabrali nas da joj pomognemo ispričati tu priču. Sofia je briljantan talent i njezina strast u kombinaciji s fantastičnom pričom Douga i Ingrid, te nevjerojatnom redatelju Andrésu Baizu, znači da će to biti jedna vrlo uzbudljiva serija - rekao je Eric Newman, jedan od producenata 'Griselde'. 

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD IMAŠ S KIM GLEDATI UTAKMICU....

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare