To je to što me zanima!

Sofia Vergara sve je nasmijala fotkom na kojoj jede bananu...

Na fotografijama je jela hot dog, kolače, grickalice, kokice, ali najviše pažnje privukla je fotografija na kojoj jede bananu. To joj je čak i komentirao kolega iz serije 'Moderna obitelj' Jesse Tyler Ferguson
Vidi originalni članak

Glumica Sofia Vergara (48), zvijezda serije 'Moderna obitelj', objavama na društvenim mrežama redovito nasmijava pratitelje, kojih ima više od dvadeset milijuna. Sad je objavila niz fotografija na kojima jede.

POGLEDAJTE VIDEO: Sofia Vergara objavila fotografije iz 90-ih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kada voliš grickati - napisala je Sofia u opis objave. Nanizala je fotografije gdje su je većinom fotoobjektivi 'ulovili' nespremnu dok jede. 

Na fotografijama je jela hot dog, kolače, grickalice, kokice, ali najviše pažnje privukla je fotografija na kojoj jede bananu. To joj je čak i komentirao kolega iz serije 'Moderna obitelj' Jesse Tyler Ferguson (44), koji je utjelovio Mitchella Pritchetta. 

Sofijinu liniju mnogi hvale i govore joj kako izgleda kao joj je tek dvadeset godina. Ona, inače, pazi na prehranu i trudi se jesti što zdravije.

Većinu vremena je na discipliniranoj, ali ne strogoj dijeti. Ima i osobnog trenera koji joj preporučuje da jede puno povrća. Tijekom tjedna pridržava se režima prehrane. Konzumira ribu, razne svježe salate, dok se vikendom malo opusti.

Tijekom godišnjeg odmora dopusti si više nezdrave hrane i alkohola nego inače, ali nakon toga tjednima bude na dijeti kako bi joj se tijelo oporavilo. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sky linee 22.09.2020.

    Samo onima kojima mašta previše radi je ovo čudno.

  • battaglin 22.09.2020.

    ne kužim

  • kajzer/soze/80🇷🇸 22.09.2020.

    Nije ovo smešno, već pokušavaju nas navući na kartone, kad krenemo od ovoga zezanciju praviti.. E pa nećemo namerno 😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare