To je to što me zanima!

'Sofia Vergara priča kao da ima penis u ustima, grozno nervira'

Julia Roberts ima ogromna usta i mogla bi progutati slona, Kutchera bi što prije trebao pregaziti autobus, tek su neki komentari o slavnima na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

U svom showu u srijedu, Jimmy Kimmel okupio je zvijezde i dao im zanimljiv zadatak - pred kamerom su čitali neke od najzločestijih komentara koje o njima na društvenim mrežama pišu potpuni anonimci. U 'vrućem stolcu' prva je sjedila Julia Roberts (46). 

- Ne mogu vjerovati da na svijetu postoji netko kome je Julia Roberts seksi! Pa žena ima toliko ogromna usta da izgleda kao da bi u jednom zalogaju mogla smazati cijelog slona - jedan je od komentara koje je oskarovka pročitala. Nije se uzrujala, 'obožavatelju' je poželjela sve najbolje i zahvalila mu na krasnom komentaru. 

- Ashton Kutcher totalno je iritantan. Najbolje bi bilo da ga čim prije pregazi autobus - komentar je o bivšem suprugu Demi Moore (51). 

Na udaru kritika našli su se i Matthew McConaughey, Don Cheadle, Andy Garcia, Emma Stone, Jeremy Piven...

- Sofia Vergara zvuči kao da ima penis u ustima. Muka mi je kad je čujem kako priča. Mrzim Courteney Cox. Je..no je mrzim - 'komplimenti' su koje su dobile glumice.

- Što fali tome da imam penis u ustima - odgovorila je Vergara.

Ethan Hawke dobio je komentar da ostavlja dojam čovjeka koji nije trebao postati filmska zvijezda, ali nekako mu je to ipak uspjelo. Provukao se i svi su ga prihvatili kao zvijezdu. 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • alladin_1 24.05.2014.

    u klubu najiritantnijih persone svih vremena su Ashton i ova naša bradavičasta čubasta - s time da ova druga ipak drži primat jer kada progovori i Svemir zaplače - tko ih drži i zašto, ostat će mi vječna enigma.

  • kung fu panda 24.05.2014.

    sto ljudi sto čudi

  • WOMANIZER 23.05.2014.

    vidio sam to već! sofia je kraljica! hahaha super je odgovorila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare