To je to što me zanima!

Sofia Vergara prodaje luksuznu vilu na Beverly Hillsu: Snizila je cijenu za više od pet milijuna $

Oglas za prodaju prvi put je objavljen 2022. godine te je cijena kuće tada bila 19.6 milijuna dolara, a nakon što se kuća nije prodala, glumica je smanjila cijenu
Vidi originalni članak

Glumica Sofia Vergara (51) prodaje vilu na Beverly Hillsu, za koju je snizila cijenu. Oglas za prodaju prvi put je objavljen 2022. godine te je cijena kuće tada bila 19.6 milijuna dolara. Ranije ovog mjeseca oglas je obrisan, a sada je ponovno objavljen, s nešto nižom cijenom.

NIJE ZADOVOLJAN SERIJOM Sin 'kokainske kume' obrušio se na Sofiu Vergaru: 'Da je mama živa, ne bi se dobro provela...'

Sofia sada za kuću traži nešto više od 13.9 milijuna dolara, što je čak 5.7 milijuna dolara manje od početne cijene. Kako prenosi TMZ, razlog bi mogao biti taj da se glumica što brže riješi kuće jer je u njoj živjela s bivšim suprugom Joeom Manganiellom.

U vili se nalazi sedam spavaćih soba, ogromna kuhinja, privatna teretana, kino i vinski podrum. Osim toga, dvorište je nalik na resort s velikim bazenom. 

Podsjetimo, glumački par je krajem srpnja prošle godine podijelio vijesti o razvodu nakon sedam godina razvoda. U papirima za razvod koje je podnio Manganiello, naveo je da su razlog razvodu 'nepremostive razlike'.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 19.01.2024.

    prekrasna vila

  • Frulla 19.01.2024.

    Sconto 5.000.000 US$, di mogu kupit tu vilu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare