To je to što me zanima!

Sofija o nogometašu Joviću: 'Djeca u nama su se zaljubila'

Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - dječačku iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala, izjavila je Sofija
Vidi originalni članak

Iako su svoju ljubav skrivali od očiju javnosti, srpska manekenka Sofija Milošević (28) i nogometaš Luka Jović (21) posljednja dva mjeseca ne kriju da su zajedno. Tako je manekenka nedavno prvi put progovorila o novoj ljubavi, a sad je otkrila što ju je privuklo na mladoj zvijezdi Real Madrida. 

- Ja sam jedno veliko dijete, a Luka me je osvojio jer u sebi nosi to isto - dječačku iskrenost. Djeca u nama su se prepoznala - izjavila je Sofija koji su mnogi 'optuživali' da je kriva za raskid veze između Jovića i bivše djevojke Anđele Manitašević s kojom je nogometaš dobio sina u veljači ove godine. 

- Optužili su me da sam mu rasturila brak, ionako on nikad nije bio oženjen. Najvažnije je da nas dvoje znamo istinu i da smo sretni zajedno - dodala je. Sofija je progovorila i o svom djetinjstvu. 

- Bila sam vrlo nesigurno dijete, to sam već nekoliko puta pričala. Uvijek sam se trudila raditi na sebi i da ne stavljam ljepotu u prvi plan jer to definitivno nije najvažnija stvar na svijetu - rekla je. Ističe da nikad nije igrala na kartu fizičkog izgleda već na ponašanje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Tinkerbelll 02.12.2019.

    Dobar ovaj mali 😈

  • Uragan_1 09.11.2019.

    Tu nema sreće. Oteto prokleto !

  • MOC JE U ZNANJU 09.11.2019.

    Ma samo još da ti neko poveruje u tu priču . Nego , uhvati se ti nekog posla , mladost i lepota brzo prođu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare