To je to što me zanima!

Šok! Neda Arnerić slomila tri kralješka, pala je s trećeg kata

Beogradska glumica pala je s trećeg kata svoje stambene zgrade te je završila na limenom krovu lokala, pri čemu je slomila tri kralješka. Liječenici se, pišu srpski mediji, bore za njen život
Vidi originalni članak

Glumica Neda Arnerić (63) zadobila je teške tjelesne ozljede, kada je sinoć pala s balkona svog stana koji se nalazi na trećem katu stambene zgrade u Dubljanskoj ulici u Beogradu. 

Neda je pala na limeni krov lokala te je zadobila prijelom vratnog kralješka, jednog u leđima te jednog grudnog kralješka.  

Liječnici se bore za njen život, pišu srpski mediji. Okolnosti pada još uvijek nisu poznati, a policija se još nije službeno oglasila. 

Jedna od najpoznatijih srpskih glumica dio svoje karijere provela je i u SAD-u, gdje je snimila 15-tak filmova. Kada se vratila u Beograd, za glumu je nagrađena 'Srebrnom arenom' na Filmskom festivalu u Puli te nagradom 'Carica Teodora' na Festivalu glumačkih ostvarenja u Nišu. Od 1985. do 1999. vodila je galeriju 'Atrijum' u Beogradu.

Nagrada 'Pavle Vuisić' za životno djelo pripala joj je 2010. godine, a 2009. dobila je 'Plaketu Jugoslavenske kinoteke'. 

U karijeri je snimila preko stotinu filmova i odigrala preko 40 uloga u kazalištu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Hijacinta 09.05.2016.

    Nedavno sam je gledala na tv -u, bila je gošća u nekoj našoj emisiji i odlično izgleda za svoje godine i nastup joj je bio fenomenalan, na žalost, svašta se može dogoditi svima, nadam se oporavku, sretno Nedo !

  • sinozg 09.05.2016.

    garant se nacugala śljive

  • zeljkicafilipovic 09.05.2016.

    Ja sam bila zadnja generacija cirilice. Tu tetu ne poznajem. Trebala bih?

Komentiraj...
Vidi sve komentare