To je to što me zanima!

Šok: Poznati rocker iznenada strastveno poljubio novinarku

Argentinska novinarka vjerojatno nije zamišljala ovakav kraj razgovora u živom javljanju, pri kraju razgovora Chano Charpentier, frontman u Argentini iznimno popularnog benda Tan Bionica
Vidi originalni članak

Argentinska televizijska novinarka vjerojatno nije zamišljala ovakav kraj razgovora u živom javljanju s jednim od najpoznatijih tamošnjih rokera. Ali se nije baš niti bunila. Naime, pri kraju razgovora Chano Charpentier, frontman u Argentini iznimno popularnog benda Tan Bionica, odlučio je strastveno izljubiti novinarku, što možete vidjeti u kratkom video zapisu.

Naime, novinarka mu je postavljala i neugodna pitanja o pričama da se bend raspada, pa i o njegovoj borbi s ovisnošću o drogama. Chano je u jednom trenutku čak inzistirao da je jedini način protiv ovisnosti legalizacija svih droga. Ali, pravo je iznenađenje tek slijedilo. Naime, roker je jednostavno uhvatio novinarku za glavu i poljubio ju. A ona se, kao što se može vidjeti, nije baš bunila. Čak je i taj video ponosno kasnije podijelila na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fadil nindza 28.04.2016.

    "tezak"neki komad

Komentiraj...
Vidi sve komentare