To je to što me zanima!

Šok u Britaniji: U 17. godini je umrla dječja zvijezda BBC-ja...

Mya-Lecia se prvi put pojavila na ekranima kao jednogodišnje dijete u seriji 'Pa to je fantastično', glumila je Saffynu kći Jane. Filmsku ulogu je imala i 2012. u 'Atlasu oblaka' s Halle Berry i Tomom Hanksom
Vidi originalni članak

Britanska glumica Mya-Lecia Naylor, dječja zvijezda BBC-a, preminula je 7. travnja u 17. godini, prenosi The Guardian. Uzrok smrti još nije poznat. Mlada glumica poznata je po ulogama u CBBC serijama 'Almost Never', 'Millie Inbetween', 'Pa to je fantastično', a nedavno je nastupala u sastavu benda Angels N' Bandits.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila je dio BBC-jeve dječje obitelji i iznimno talentirana glumica, pjevačica i plesačica - rekli su iz CBBC-ja.

Alecia Webb, direktorica BBC-a za djecu izjavila je kako je vijesti o smrti mlade glumice rastužila i uznemirila njezine kolege. 

- Tako je sjajno zasjala na našim ekranima... i nezamislivo je da ona neće biti dio našeg putovanja prema naprijed - rekla je Alecia.

- Bila je iznimno popularna među našom publikom, vrlo talentirana glumica, plesačica i pjevačica i pravi uzor svojim mladim obožavateljima - dodala je direktorica.

Mya-Lecia se prvi put pojavila na ekranima kao jednogodišnje dijete u seriji 'Pa to je fantastično', glumila je Saffynu kći Jane. Filmsku ulogu je imala i 2012. u 'Atlasu oblaka' s Halle Berry (52) i Tomom Hanksom (62). 

Na društvenim mrežama se od mlade glumice opraštaju članovi obitelji i kolege.

Show Dječja serija 'Ulica Sezam' proslavila 40. rođendan

- Bila je prava radost na setu serije 'Almost Never'. Šaljem svu svoju ljubav članovima obitelji i prijateljima. Počivaj u miru prelijepa djevojko - napisala je njena kolegica iz serije 'Almost Never' Emily Atack (29).

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Idi na 24sata

Komentari 7

  • true lies 18.04.2019.

    Pise da je pila tablete za smirenje i vjerovatno uzela preveliku dozu u kombinaciji sa drogom.

  • jo2hn8ny 18.04.2019.

    Bit će neko predoziranje tabletama ili opijatima uzrokovano velikim stresom.

  • nerminius 18.04.2019.

    Pa eto, vi koji znate recite nama koji ne znamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare