Obavijesti

Show

Komentari 7

Šok u Britaniji: U 17. godini je umrla dječja zvijezda BBC-ja...

Šok u Britaniji: U 17. godini je umrla dječja zvijezda BBC-ja...
3

Mya-Lecia se prvi put pojavila na ekranima kao jednogodišnje dijete u seriji 'Pa to je fantastično', glumila je Saffynu kći Jane. Filmsku ulogu je imala i 2012. u 'Atlasu oblaka' s Halle Berry i Tomom Hanksom

VIDEO

Britanska glumica Mya-Lecia Naylor, dječja zvijezda BBC-a, preminula je 7. travnja u 17. godini, prenosi The Guardian. Uzrok smrti još nije poznat. Mlada glumica poznata je po ulogama u CBBC serijama 'Almost Never', 'Millie Inbetween', 'Pa to je fantastično', a nedavno je nastupala u sastavu benda Angels N' Bandits.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:36

- Bila je dio BBC-jeve dječje obitelji i iznimno talentirana glumica, pjevačica i plesačica - rekli su iz CBBC-ja.

Alecia Webb, direktorica BBC-a za djecu izjavila je kako je vijesti o smrti mlade glumice rastužila i uznemirila njezine kolege. 

- Tako je sjajno zasjala na našim ekranima... i nezamislivo je da ona neće biti dio našeg putovanja prema naprijed - rekla je Alecia.

- Bila je iznimno popularna među našom publikom, vrlo talentirana glumica, plesačica i pjevačica i pravi uzor svojim mladim obožavateljima - dodala je direktorica.

Mya-Lecia se prvi put pojavila na ekranima kao jednogodišnje dijete u seriji 'Pa to je fantastično', glumila je Saffynu kći Jane. Filmsku ulogu je imala i 2012. u 'Atlasu oblaka' s Halle Berry (52) i Tomom Hanksom (62). 

Na društvenim mrežama se od mlade glumice opraštaju članovi obitelji i kolege.

Dječja serija 'Ulica Sezam' proslavila 40. rođendan
Dječja serija 'Ulica Sezam' proslavila 40. rođendan

- Bila je prava radost na setu serije 'Almost Never'. Šaljem svu svoju ljubav članovima obitelji i prijateljima. Počivaj u miru prelijepa djevojko - napisala je njena kolegica iz serije 'Almost Never' Emily Atack (29).

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin