To je to što me zanima!

Šok u filmskom svijetu: Angel iz 'Sinova anarhije' preminuo

Službeni uzrok smrti još nije objavljen jer je istraga u tijeku. Glumčev otac je pronašao sina u nesvjesnom stanju u njegovom domu u Kaliforniji i pozvao hitnu pomoć koja ga nije uspjela oživjeti...
Vidi originalni članak

Glumac Paul John Vasquez, najpoznatiji po ulozi u seriji 'Sinovi anarhije' preminuo je u ponedjeljak u 48. godini života. Paul je navodno umro od posljedica srčanog udara. Službeni uzrok smrti još nije objavljen jer je istraga u tijeku. Glumčev otac je pronašao sina u nesvjesnom stanju u njegovom domu u Kaliforniji i pozvao hitnu pomoć koja ga nije uspjela oživjeti.

Vasquez je glumio ulogu Angela Ganza, koji se pojavljuje u nekoliko epizoda četvrte sezone 'Sinova anarhije'. Osim toga, glumio je i u serijama Hitna služba, CSI: New York, Kako sam upoznao vašu majku... Glumio je i uz bok Idrisu Elbi i Nicu Cageu u Marvelovim filmovima. U posljednje vrijeme se bavio pisanjem scenarija.

Ova vijest je šokirala filmski svijet, a njegovi kolege su neizmjerno tužni što su izgubili talentiranog glumca i prijatelja.

- Srca su nam ispunjena tugom. On je bio drag, kreativan i dobar čovjek. Nedostajat će nam - rekao je njegov glasnogovornik.

VIDI OVO! 10 stvari koje morate znati o Luki Modriću.

VIDI OVO: Pravi heroji: 9 dirljivih fotografija vatrogasaca koji su gasili požare na jugu Hrvatske

 

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 14

  • mrTrobec 26.09.2018.

    Nije neka zvijezda čim nije glumio uz bok Gorana Višnjića,on u Holywoodu puno znači

  • 26.09.2018.

    da.tesko pogodit od cega je umro😏

  • neugodnjak 26.09.2018.

    Kog je taj glumio u sinovima anarhije? Uopće mi nije poznat....

Komentiraj...
Vidi sve komentare