To je to što me zanima!

Šokantan trenutak na koncertu Šerifović: Na pozornicu su bacali petarde, ona prekinula nastup

Marija Šerifović je u nekoliko navrata upozoravala na petarde koje su bacane na samu pozornicu. Kasnije se o incidentu oglasila putem društvenih mreža
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Marija Šerifović (39) za doček 2024. godine nastupila je u Zenici, a kako pišu tamošnji mediji na koncertu je izbio incident.

U BEOGRADU VIDEO Aleksandra Prijović 2024. dočekala u raskošnom izdanju: Kosu je skratila, atribute istakla

Koncert je obilježila prosidba koja se dogodila prije ponoći, ali i petarde. Naime, Šerifović je u nekoliko navrata upozoravala na petarde koje su bacane na samu pozornicu. Zbog petardi je pjevačica skratila koncert.

- Dragi, dobri ljudi, zbog kretena ćemo ovu situaciju završiti 15 minuta ranije. Ja sam sigurna da neko tko je u blizini te osobe zna tko je ona pa je nađite i je**te joj vi mater poslije, ok? - rekla je Šerifović, piše Dnevni avaz.

O svemu se oglasila i pjevačica na društvenim medijima.

- E pa evo i mene u ovoj 2024. godini - mrtva umorna. Želim da se zna da je bez obzira na neke čudnjikave okolnosti, pomalo nenormalne ljude meni večeras u Zenici bilo lijepo - započela je, a u nastavku se zahvalila onim koji su prisustvovali koncertu: 

- Tako da hvala vam što ste došli. Vidimo se ponovo nekada, negdje. Živi bili. Volim vas. Laku noć i sretna Nova godina.

POGLEDAJTE VIDEO: TI SI ŽELJA MOG ŽIVOTA BY LIDIJA BAČIĆ LILLE

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zorozimba 01.01.2024.

    Takav veliki dečko a frka ga obične petarde...

  • Majstor_Mrkonja 01.01.2024.

    onome tko kartonira... Znaš ti dobro šta je. hehehehe... ako ne znaš ima jedan vic na netu sa takvom uzrečicom. potraži...

  • 01.01.2024.

    Ne zanimaju nas četnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare