To je to što me zanima!

Šokirale gledatelje: Paraminski i Marija u žestokoj lezbo sceni

Leona već četiri godine živi u Americi, ali se prije nekoliko tjedana zbog poslovnih obaveza vratila kući. Boravila je u Hrvatskoj i Srbiji zbog obaveza na setu
Vidi originalni članak

U drugoj sezoni hit ostvarenja scenarista Dragana Bjelogrlića (56), serije 'Senke nad Balkanom', crnogorska glumica Marija Bergam (28) i Leona Paraminski (40) imaju žestoke, homoseksualne scene.

Upozoravamo da dio teksta sadrži spojlere. 

Bergam u seriji tumači jednu od glavnih junakinja serije, Maju Davidović, a već u prvoj epizodi dolazi do turbulentne veze s Leonom koja glumi Mariju Oršić. Njih dvije uživaju u kratkoj, ali burnoj ljubavnoj vezi, a najviše komentara izazvala je scena u kojoj strastveno vode ljubav. 

Leona već četiri godine živi u Americi, ali se prije nekoliko tjedana zbog poslovnih obaveza vratila kući. Boravila je u Hrvatskoj i Srbiji zbog obaveza na setu. 

Predaje na prestižnom američkom koledžu. Kaže kako je mislila da je gluma njezin poziv, što u suštini i je, ali joj edukacija ide dobro. Međutim, kaže kako joj nije uvijek lako.

- Jedna od studentica zakasnila mi je na sat. Naravno, ja sam joj prigovorila i rekla da ne može tako kasniti te da se više ne mora pojaviti na satu. Ona mi je tada rekla da se osjeća jako uvrijeđeno - ispričala je Leona za RTL Exkluziv

Prije sedam godina udala se za Tina Komljenovića (38).  Vjenčali su se na Karibima i odmah ostali na medenom mjesecu. Imali su malenu intimnu svadbu bez pratnje. S Tinom se, među ostalim, kaže, naučila strpljenju. Kod muškarca joj je najvažnije ono što je našla u suprugu. Zagrebačka glumica je dobila brojne pohvale američkih kritičara koji su je nazvali gracioznom i izvanrednom.

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • teaa 20.11.2019.

    Belle donne

  • Slavonka60 19.11.2019.

    To im je posao..ne vidim ništa sporno u tome.

  • Mthesecond 19.11.2019.

    E,to se vec cini serija vrijedna gledanja :)) Sto manje dijaloga i sto vise takvih scena (da su u klincu u svakoj drugoj sceni) i gledanost nece izostati :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare