To je to što me zanima!

Šola je Čoliću prodala pjesmu koju je već poklonila Berberu?

Prema pisanju srpskog Pulsa, Antonija Šola prodala je Zdravku Čoliću već otpjevanu pjesmu što se može vidjeti na video snimci do koje je došao makedonski magazin
Vidi originalni članak

Pjesmom 'Što ti dadoh', čiji je tekst napisala Antonija Šola (34), Zdravko Čolić (62) najavio je četrnaesti studijski album "Vatra i barut". No prema pisanju srpskog Pulsa, hrvatska pjevačica i autorica pjesama Čoliću je prodala već otpjevanu pjesmu što se može vidjeti na video snimci do koje je došao makedonski magazin "Backstage". 

Tvrde da se na njoj jasno može vidjeti da ju je Šola prije dvije godine poklonila makedonskom pjevaču Žaretu Berberu, poznatom po sudjelovanju u showu 'Survivor' i petom izdanju srpske inačice showa 'Farma'. 

Šola i Berber zajedno su je otpjevati u njegovu tadašnjem TV showu 'Koj te šiša' u kojem je ona gostovala prije dvije godine, a Berber je navodno sada planira otpjevati s drugačijim aranžmanom.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 26.12.2013.

    uuuu koja zavrzlama

  • Lina39 26.12.2013.

    Nije u redu osim ako nije htjela sa ovime napraviti reklamu !

  • Bradac26 25.12.2013.

    Možda je Čola dobio još nešto (if you know what I mean) uz pjesmu od Šole pa je sad Berber ljubomoran jer on nije dobio :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare