To je to što me zanima!

Soma Dollara i Miro Ungar: 'Mi imamo reperski evergereen...'

PRAVA PROMOCIJA Novu pjesmu htjeli bi predstaviti na humanitarnom teniskom turniru na kojemu će Ungar igrati u paru sa 74 godine mlađom Hrletovom kćeri
Vidi originalni članak

Bilo bi sjajno da duet s Mirom Ungarom promoviramo na teniskom turniru kojeg planiramo. U paru bi igrali najmlađi i najstariji, sad tražimo takvu ekipu, rekao nam je Zlatan Hrle iz Soma Dollara.

Nakon pjesme 'Zagreb, Amerika u malom' u kojoj je pjevao i Jimmy Stanić (91), Soma Dollara sad ima duet s Mirom Ungarom (83). O koroni, kaže, ovisi kad će ga završiti i promovirati.

- Ideja je da na tom turniru u paru zaigraju Miro i moja devetogodišnja kći Laura. Sad smo u potrazi za takvim parovima, s velikom razlikom u godinama - kaže Hrle.

OPROŠTAJ OD DIVE Ungar: S Ljupkom sam harao ruskim i njemačkim binama

Osim što repa sa Soma Dollara, Hrle je bio nogometaš, student novinarstva i politike, spiker na nogometnim utakmicama, boksačkim mečevima, hokeju, sportskim igrama… čak i spiker na europskom prvenstvu u Poljskoj. Uz poljski, govori nekoliko stranih jezika.

Ungaru se svidjela njihova 'Zagreb, Amerika u malom', pjevao ju je u Kontesi, pa je rado prihvatio poziv za suradnju. U novoj pjesmi on pjeva refren, a Hrle repa. Obojica kažu da su sve snimili s lakoćom.

- To je repersko-evergreenska pjesma za koju još nemamo naslov. Hrle dvoji između 'Zagreb i ja se slažemo sjajno'' ili 'Zagreb II', kao nastavak hita - kaže Ungar. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Soma fan 21.06.2020.

    Uuu, da se barem Soma dollar a vrati!

  • dugoselac 21.06.2020.

    Soma dolara ...to je bilo vrijeme ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare