To je to što me zanima!

Sombor zabranio Škori nastup zato što je Thompsonov kum

Iz HKUD-a Vladimir Nazor Sombor kažu kako su Miroslavu Škori otkazali nastup da spriječe eventualne probleme, a u dogovoru s policijom Grada Sombora
Vidi originalni članak

Miroslav Škoro u Srbiji, čini se, nije poželjan. Popularni hrvatski pjevač početkom lipnja trebao je nastupiti u Somboru u sklopu emisije "Lijepom našom", koja se u Somboru snima na inicijativu Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva "Vladimir Nazor" Sombor i uz potporu Grada Sombora. No nastupiti neće, piše Večernji list.

Kako doznajemo, otkazivanje Škorina nastupa zatražili su sami organizatori, i to zbog sigurnosnih razloga. Iako smo ove informacije dobili iz više izvora, urednik i voditelj emisije Branko Uvodić cijelu je priču nazvao "običnim glasinama". – Škoro nije ni trebao nastupiti u Somboru – tvrdi Uvodić i dodaje: 'Ljutit je na HRT jer mu televizija nije snimala koncert u Lisinskom sredinom veljače. Po meni, ima pravo što se ljuti. Trebao je nastupiti i u Iloku, no nije htio dati svoj obol. Stoga ga nismo ni zvali u Sombor'.

Više čitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ante_07 29.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare