To je to što me zanima!

Sonja Kovač: U Las Vegasu me sreća u pokeru napustila

POKEROM SE MOŽE DOBRO ZARADITI Glumica i model posljednjih mjeseci posvetila se turnirima pokera. Sudjelovala je na svjetskom prvenstvu u Las Vegasu
Vidi originalni članak

Nema me mjesecima jer sam učila za ispite, dala sam ih šest i još moram tri do diplome socijalne radnice. Ne bih htjela još raditi u struci već glumiti, rekla nam je Sonja Kovač (27) u kinu Arena centra na premijeri filma 'Ponoć u Parizu' redatelja Woody Alena.

Zadnjih osam mjeseci manekenka i glumica te bivša sudionica showa 'Farma' posvetila se turnirima pokera s kojima je proputovala veći dio Europe, a bila je i u Las Vegasu.

-  Oduvijek mi je bila želja otići u prijestolnicu kocke na svjetsko prvenstvo. Bilo je jako uzbudljivo, ali nisam dobro prošla. Sreća me napustila, no najvažnije mi je da sam sudjelovala i vidjela kako se igra u Las Vegasu - kaže glumica i manekenka.

Sonja kaže da se u pokeru može osvojiti dosta novca, ali nije željela otkriti koliko je ona zaradila.

- Igram Texas Hold'em u kojem je bitna strategija kao i u šahu. Poanta je više u znanju nego sreći, a kako su ti turniri sponzorirani, ulažem tuđi novac tako da isključivo igram sportski - dodala je Kovač.

Na premijeri komedije bili su i voditeljica Nevena Rendeli, vlasnica Cinestara Branka Krstulović, glumica Kristina Krepela i pjevač Bojan Jambrošić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Caymann_1 13.09.2011.

    ma treba znati kockati . onaj ko to radi na sreću taj ne bude daleko doguro . dečki moji treba znati kockati ko Johny walker , a ne ko jaca . pa ona zakocka samu sebe , a prije sve nas skupa s državom :)))

  • kun 13.09.2011.

    Kocka iz 'sporta'???? kakvo je to kockanje????

  • panika135 13.09.2011.

    kakva kljuka u curke, niska i opaka

Komentiraj...
Vidi sve komentare