To je to što me zanima!

Sonja Kovač u seksi kompletu oduševila svojih pola milijuna pratitelja: 'Goriš, prezgodna si'

Glumica i influencerica na društvenim mrežama dijeli trenutke iz svakodnevnog života, pomno odabranih modnih kombinacija i savjeta za ljepotu
Vidi originalni članak

Glumica i influencerica Sonja Kovač (38) oduševila je svojih pola milijuna pratitelja pozirajući u seksi donjem rublju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Sonja je na fotkama obukla dvije kombinacije, na prvoj je bila u crnoj čipkastoj verziji, dok je za drugu kreaciju odabrala nježno rozi set uz svileni ogrtač.

POGLEDAJTE VIDEO: SONJA KOVAČ O ZARUKAMA

VELIKI INTERVJU Sonja Kovač o svom vjenčanju iz bajke: 'Bit će spektakularno, promijenit ću nekoliko haljina'

- Opa - napisala joj je pjevačica Nives Celzijus (41), a fotografija se svidjela više od 13 tisuća njezinih vjernih pratitelja. 

- Predivna si; Goriš, prezgodna si; Ženo, izgledaš odlično; Obe kombinacije su mi dobre na tebi - neki su od brojnih komplimenata koje je dobila ispod nove objave.

ODMARA U HRVATSKOJ Sonja Kovač kupuje voće u mini bikiniju, prodavači zinuli: 'Kad šoping možeš obaviti na plaži'

Sonja na svom Instagram profilu dijeli fotografije trenutaka iz svakodnevnog života, pomno odabranih modnih kombinacija i beauty savjeta, a nedavno je počela objavljivati i recepte za jednostavna jela.

Influencerica se prošli mjesec odmarala u Opatiji u društvu zaručnika Gorana Mandića, s kojim je već 12 godina. Par se zaručio prošlog proljeća na Maldivima, a Sonja ga je dugo vremena skrivala od javnosti. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 15.04.2023.

    Samo trpat

  • Mr. Pickles 14.04.2023.

    Izgubljena djevojčica

  • problematik 14.04.2023.

    Bolje bi joj bilo da misli na majčinstvo i ostavi se ovih gluposti.Možda nije svjesna da stari ili misli da će zauvijek biti mlada !

Komentiraj...
Vidi sve komentare