To je to što me zanima!

Sonja Šarunić: Radio je izazov, posao me čini boljom osobom

U studiju 24sata gostovala je legendarna Sonja Šarunić. Popularna voditeljica nedavno je odradila jubilarno tisućito izdanje svoje emisije 'Na Sljemenu sa Sonjom'
Vidi originalni članak

Emisija Sonje Šarunić nedavno je imala veliki jubilej. Naime, popularna voditeljica odradila je jubilarnu 1000. emisiju.

'Na Sljemenu sa Sonjom' potpis je brojnih intervjua s osobama iz javnog života, fokusiranih ponajprije na njihov privatni život. Emisija je ležernog i zabavnog karaktera, a emitira se od ponedjeljka do četvrtka. 

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

- Slušatelji se zahvaljujući novoj tehnologiji često javljaju i dobivam 'feedback' - rekla je i objasnila kako je na radiju važno 'razlomiti' emisiju na nekoliko dijelova kako bi je slušatelj mogao pozorno slušati.

- Ljubav prema radiju dogodila se sasvim slučajno. Počela sam raditi u novinama još kada sam studirala ekonomiju - priča Šarunić. Igrom slučaja prešla je na radio za koji se ispostavilo da je njen medij. Ispričala je kako je radila i na televiziji, ali ju ona nije toliko privukla.

- Radio je izazov. Ljudi samo slušaju pa mogu svašta zamišljati - rekla je Šarunić. Smatra kako se radio jako promjenio, a veseli je što sada može montirati i kod kuće.

- Uz ovu profesiju postala sam bolji čovjek. Postala sam tolerantnija - zaključila je. Dok nije na radiju, Šarunić slika. Pohvalila se kako je već u fazi ulja na platnu te da je čak imala i izložbu. To ju je zanimalo još od mladosti, ali je tek nedavno stekla uvjete pa je čak krenula i u školu slikanja.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • crna_ 29.12.2016.

    Odlična voditeljica!!

  • svetionik 29.12.2016.

    Bravo Sonja, čestitam "mali" jubilej ali važnije od ove vijesti je da je gđa. Sonja jedno veliko srce i veliki čovijek. Pomogla je jako puno ljudi. Gdje god je mogla, nikada nikoga nije odbila. Bravo još jednom i puno uspijeha u Novoj 2017:)

  • OM Sai Baba 29.12.2016.

    ukino bi ja vama harač pa da vidim što biste postajali bolje osobe krpelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare