To je to što me zanima!

Soon-Yi brani Allena: 'Sve je to potresno i nepravedno...'

Dylan Farrow, koja se također spominje u članku, tvrdi da ju majka nije nagovarala da ponovo ispriča slučaj u okviru medijski eksponiranog pokreta #MeToo
Vidi originalni članak

Supruga Woodyja Allena, Soon-Yi Previn, prekinula je šutnju i stala u redateljevu obranu nakon optužaba za spolno zlostavljanje njegove kćeri Dylan, iznoseći u javnost pojedinosti o 'ratu' između Allena i Farrow. 

OSTAJE UZ PRIJATELJA Diane Keaton: Woody Allen nije zlostavljao kćer, vjerujem mu

- Ovo što se događa Woodyju je tako potresno i tako nepravedno - rekla je Soon-Yi Previn (47) u rijetkom intervjuu za časopis New York.

- (Mia Farrow) iskorištava pokret #MeToo kako bi Dylan prikazala kao žrtvu. Čitav mladi naraštaj sluša o tom slučaju, makar ne bi trebao - rekla je Previn koja se u novinskom napisu osvrće i na teške odnose koje je kao dijete imala s Miom Farrow koja ju je posvojila dok je bila u braku s Andreom Previnom.

Izjave Previn, koja je napravila skandal kada se udala za 35 godina starijeg Woodyja Allena koji je još bio s Miom kada je njihova veza počela, iznova su potaknule rat Woodyja Allena i članova obitelj Farrow, tim više što je autorica napisa Daphne Merkin redateljeva dugogodišnja prijateljica.

Dylan Farrow, koja se također spominje u članku, tvrdi da ju majka nije nagovarala da ponovo ispriča slučaj u okviru medijski eksponiranog pokreta #MeToo.

Inače, ona je u siječnju dala svoj prvi televizijski intervju u kojemu je potanko iznijela već poznate optužbe, opisavši kako ju je redatelj spolno zlostavljao 1992. kada je imala tek sedam godina.

WOODY ALLEN: 'Ja bih trebao biti zaštitno lice plakata protiv uznemiravanja'

- Tako me se ponovo pretvara u žrtvu - rekla je za časopis New York.

- Zahvaljujući majci odrastala sam u predivnom okružju - dodala je.

Ronan Farrow, sin Mije Farrow koji radi kao novinar i koji je za otkriće o Harveyju Weinsteinu dobio Pulitzerovu nagradu, kritizirao je napis Daphne Merkin.

- Sve dugujem Miji Farrow - objavio je na Twitteru.

Rekao je da je bijesan na časopis New York kao 'sin i brat' i 'kao novinar', zbog toga što se 'nije vodilo računa o činjenicama, što nisu objavljena svjedočanstva koja bi pobila neistine u napisu, ni odgovori moje sestre. Žrtve zlouporaba zaslužuju više od toga'.

VIDI OVO! Ovo su sve Bieberove bivše: Koga je Justin ljubio prije zaručnice.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medeki 18.09.2018.

    Allena i Soon-Yi…..koja tužna slika. Drugo neću ni komentirat!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare