To je to što me zanima!

Sopek: Možda na vjenčanju zaplešemo zumba fitness

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Renata Sopek u zadnje vrijeme liniju teše zumba fitnessom koji ju je oduševio. Kaže da bi mogla i na svom vjenčanju zaplesati, ali u bijelom trikou
Vidi originalni članak

Ja sam uvijek ista. To što nekad izgledam deblje ili mršavije je zato što mijenjam vrste vježbi, pa mi se povećaju mišići, kaže Renata Sopek. Liniju u posljednje vrijeme teše zumba fitnessom, vježbama s elementima latinoameričkih plesova.
- Ljepota zumbe je u tome što ti ne treba partner, što je obično problem kod latino plesova. Mnogi bi ih plesali, ali nemaju s kim - rekla je Renata, koja je napravila i DVD sa zumba vježbama. Kako to izgleda pokazala je senzualno uvijajući bokovima u ritmu glazbe u zagrebačkom wellness klubu Virtus. Zumba fitness je veliki hit u svijetu jer se ljudi dobro zabavljaju plešući u velikim grupama.
- Možda zaplešemo zumba fitness i na mom vjenčanju. Ne znam samo kako bi to izgledalo u vjenčanici, ali mogla bih se presvući u bijeli triko, kao i mladoženja - kroz smijeh je rekla Renata, koja se ipak ne planira u skorije vrijeme udati za splitskog ugostitelja Sergeja Bijelića.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • opera 16.04.2009.

    sta ce jos izmislit ching chang chung tae kwondo mozda?

  • opera 16.04.2009.

    meni ona strasno ide na zivce,ponasa se ko da je nekakva trenerica,niti je zavrsila fakultet,niti ima pojma o tome. samo si radi reklamu za svoju teretanu! izdala je dosad 10 cd-ova koje nitko ne kupuje,ma cila mi je fuj!

  • saloma 16.04.2009.

    super mi je kad netko izda cd s vježbama, a nijednu ne smisli sam, i u toku snimanja gleda u osobu koja nasuprot nje radi te iste vježbe, a ona samo kopira i priča. tako bi svaka ženska u hrvatskoj mogla snimiti cd. nek se ugleda na jane fondu koja je sama smislila svaku vježbu, pa nek se javi

Komentiraj...
Vidi sve komentare