To je to što me zanima!

Sophie Turner je tužna: Ne znam što ću kad serija završi

Zvijezda ‘Igre prijestolja’ ne može sakriti razočaranje što se seriji bliži kraj. Sophie Turner kaže da je uz seriju odrasla te da se dobro nasmije kad vidi kako je izgledala u prvim epizodama
Vidi originalni članak

Sophie Turner (20) imala je samo 13 godina kad je došla na set 'Igre prijestolja'. Kaže da ne zna što će sa životom kad ona uskoro završi.

- Tužnija sam od obožavatelja. Iako ima još tri sezone, znam da će to proletjeti - rekla je glumica koja glumi Sansu Stark. Dodaje da je uz seriju odrasla te da se dobro nasmije kad vidi kako je izgledala u prvim epizodama.

- Bila sam klinka tad, a sad sam mlada žena. ‘Igra prijestolja’ uvijek će biti dio mojeg života - govori Sophie. Prve tri godine na setu je s njom bila majka, a kad je prvi put došla bez pratnje, kaže, znala je da je odrasla.

- Ta ekipa mi je postala obitelj i svaki put kad nekog ubiju u seriji, plačem kao malo dijete. Najteže mi je bilo kad je moj televizijski tata Ned, kojeg je glumio Sean Bean, ostao bez glave. To me je užasno potreslo - rekla je Turner. Dodaje da se, iako je zvijezda jedne od najboljih serija svih vremena, još nije priviknula na to da je prepoznaju.

- Svaki put se malo zacrvenim. No naravno da mi je drago što imamo toliku nevjerojatnu bazu obožavatelja - zaključila je Britanka. Šesta sezona serije počinje tek 24. travnja. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MExplorer 21.09.2016.

    Ima još dvije sezone, šesta je već odgledana i jest počela 24. travnja, a neće tek početi, a sedma počinje u lipnju. Čini mi se kao da su novinari našli jedan intervju od prošle godine ili početka ove i sve copy pastali ..

  • serpentine 21.09.2016.

    Ima jos dve sezone ne tri

  • pjetro69 21.09.2016.

    Najbolja serija ikad!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare