To je to što me zanima!

Sophie Turner s prijateljicama u ludom provodu po klubovima

Prije službenog vjenčanja s pjevačem, britanska glumica i njezina ekipa partijaju po popularnim europskim destinacijama
Vidi originalni članak

Zvijezda 'Igre prijestolja', Sophie Turner (23) početkom svibnja se u tajnosti vjenčala s pjevačem Joeom Jonasom (29). Britanska glumica i američki pjevač ovjekovječili su svoju ljubav nedugo nakon dodjele Billboard nagrada, a s obzirom na to da se cijela ceremonija odvijala u Las Vegasu, ne čudi da je prisutan bio i Elvisov imitator koji ih je vjenčao.

SOPHIE TURNER Zvijezda 'Igre prijestolja' tajno se vjenčala u Vegasu uz Elvisa

U opuštenoj atmosferi mladenci i uzvanici su plesali, zabavljali se i slavili krunu trogodišnje ljubavi mladog para, a prve fotografije u javnosti su 'procurile' kad ih je na Instagramu objavio glazbenik Diplo (40). 

Par planira još jedno, službeno vjenčanje, a prije njega na djevojačku večer s prijateljicama zaputila se Sophie. U društvu kolegice iz serije 'Igra prijestolja', Maisie Williams (22) te ostale ekipe Turner se ludo zabavljala po klubovima, a veselo raznobojno društvo u retro looku posjetilo je španjolsko ljetovalište Benidorm, Berlin te Prag. 



- Djevojke tijekom dana hvataju boju na suncu, a kad padne mrak sele u klubove i dobro se zabavljaju. Sve su one tu za Sophie i više od svega žele se dobro provesti i učiniti ovaj izlet nezaboravnim - ispričao je izvor za E! News

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare