To je to što me zanima!

Soraja: Brandone, netko će te prebiti zbog tvog ponašanja

Bivši sudionici Velikog Brata, Soraja i Brandon, gostovali su u emisiji na TV Pinku. Dok je Soraja lijepo dočekala Brandona, on je počeo vikati na nju i vrijeđati je
Vidi originalni članak

Nakon izlaska iz kuće, zanimanje javnosti za bivše stanare kuće Velikog Brata još ne jenjava. Soraja i Brandon gostovali su na televiziji Pink u emisiji ' Veliki Brat - narod pita'. Kad su se sreli u studiju, Soraja je s osmijehom na licu prišla Brandonu da ga zagrli, a on se odmaknuo od nje i počeo vikati. 

- Čuo sam što ste mi pričali iza leđa i kako ste me pljuvali. Kako te nije sram prići mi s osmijehom. Ja znam da bi se ti htjela družiti sa mnom, ali Sara, nebitna si - rekao je Brandon, a Soraja mu je vratila istom mjerom. 

- Ti stvarno nisi normalan. Na koga se ti dereš? Ti si i u kući znao da ne podnosim tvoje glupiranje. Ponašaš se kao debil, netko će te prebiti zbog tvog ponašanja - vikala je Sara. 

Bivši stanari kuće Velikog Brata prepirali su se i tijekom emisije pa ih je voditeljica morala smirivati. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • bubu12 12.07.2011.

    Iritantan ovaj 'Brandon'

  • Posmatrač sa strane 05.07.2011.

    Brendon je miljenik gay populacije 5 zemalja. Dule je retardirana osoba, koju je neko ubacio s namerom da degradira Srbe. Soraja je odvratna i fizički i psihički. Takve sam, npr. viđao u Rimu, posle 20h, na ulicama turističkih četvrti, kako mašu nervozno tašnicama. Kraljica je Mare, bez dileme. Pravi kvalitet je otporan na nacionalizam i druge socijalne anomalije. Neka kaže ko šta hoće ali nema nikakve dileme da je vrlo lepa, ženstvena, pozitivna, iskrena, zabavna i poželjna.

  • user_108506 05.07.2011.

    Ajde sad mi je malo lakše. Prema ovim komentarima, tog foliranta podržava tek nebitna šaka jada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare