To je to što me zanima!

Soraja gola zajašila medu pa objasnila: 'Ja sam umjetnost...'

'ULAGANJE U SEBE' Srpska starleta tvrdi da je povećala grudi i usta te smanjila nos. Soraja je uvjerena kako ne pretjeruje s operacijama
Vidi originalni članak

Srpska starleta Soraja Vučelić (31) ponovno izaziva brisanje profila na društvenoj mreži. Jučer je zajašila ogromnog plišanog medvjeda na svom krevetu. Ovoga puta uspjela je prekriti bradavice, a pokazala je obline i golu guzu što se i dalje ne kosi s pravilima na internetu. Zagolicala je maštu i poručila: 'Ja sam umjetnost', a obožavatelji su je nagovarali da pokaže i ostatak tijela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S plišanim medvjedom pohvalila se još u veljači, kada ga je dobila uz slatkiše i fotografirala na svom skupocjenom terencu u garaži.

Soraja tvrdi kako je njezino tijelo prava umjetnost, a cijenu toga ne želi nikome otkriti.

- To se može izračunati. Povećala sam grudi i usta te smanjila nos. Iako, sad žalim što sam povećala usta. Djevojke s prevelikim usnama izgledaju mi kao patkice - rekla je starleta. Nedavno je izvadila silikon iz usana i ne smatra da pretjeruje s korekcijama jer, kako kaže, nije izvadila rebra niti planira na sebi još nešto korigirati.

NOVI PROJEKT Soraja piše prvu knjigu: 'Pola srpske estrade sada strahuje'

Soraja nosi dizajnerske komade, vozi Mercedesov terenac, putuje svijetom. Nemoralnu ponudu nikad nije dobila, a trudi se ne kretati u takvom društvu. Jednom je ispričala kako je jako živciraju glasine o načinu na koji zarađuje za luksuzan životni stil.

- Imam kasino u centru Beograda i agenciju za nekretnine u Crnoj Gori. To su ozbiljne nekretnine u vrijednosti od milijun eura - izjavila je starleta. Soraja smatra da su ljudi, kad se pojavila, od nje očekivali jedno, a dobili nešto drugo.

GDJE JE NESTALO RUBLJE? Soraja traži gaće mjesecima: Uvela u modu šlic do pupka

- To je, za promjenu, kulturna i obrazovana djevojka s manirama - zaključila je Vučelić. Soraji je otac iz Knina, a svojedobno je imala dečka u Hrvatskoj, ali ga je dobro skrivala. Povezivalo je se i s Neymarom, ali paparazzi je nikad nisu fotografirali s dečkom.

- Privatni život držim za sebe - ispričala je jednom Soraja, koja pak na društvenim mrežama svakodnevno dijeli privatne fotografije.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Mercedes s klasa 21.03.2018.

    Lažete svi koji kažete da se nebi pridružili medi

  • surivlaj 21.03.2018.

    Jesu li je posli slikanja dobro ispepali?

  • jozo biber 21.03.2018.

    kolko naplačuje ulaganje ? ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare