To je to što me zanima!

Soraja i Tošić lani imali aferu? 'Otkrio ih Duškov skupi poklon'

Soraja se, dakako, poklonom i pohvalila na svom Instagramu te tako (ne)svjesno razotkrila aferu s nogometašem i oženjenim čovjekom, piše srpski medij
Vidi originalni članak

Najpoznatija balkanska starleta Soraja Vučelić (32) ponovno je glavna priča medija u Srbiji, a o njezinoj navodnoj aferi s nogometašem Duškom Tošićem (34), suprugom Jelene Karleuše (40), raspisao se Kurir

ŠUŠKANJA O RAZVODU Jelena Karleuša slavila Uskrs sa kćerima, nigdje traga Dušku

Tako srpski medij iz svojih izvora donosi da se Duško u Soraju zainteresirao na prvi pogled, a jednom kad je Vučelić konačno prihvatila njegovo udvaranje i došla u Istanbul, gdje je Tošić svojedobno igrao za turski Bešiktaš, nogometaš je bio široke ruke i njezinu naklonost prilikom njezinog drugog posjeta je nagradio skupocjenom Cartier narukvicom, vrijednom oko 450 tisuća kuna (60 000 €). 

Soraja se, dakako, poklonom i pohvalila na svom Instagramu te tako (ne)svjesno razotkrila aferu s nogometašem i oženjenim čovjekom, piše srpski medij. 

- Kad mu se Soraja sama pridružila u Istanbulu, Duško ju je iznenadio narukvicom koja vrijedi pravo bogatstvo. Nije mogla vjerovati. Ponašao se prema njoj kao prema princezi - otkrio je Kuriru sugovornik, koji tvrdi i da su se njih dvoje tajno viđali prošle godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 56

  • bijesna baba 05.05.2019.

    Malo mu je cudan ukus za zene 😳😳

  • frenky___ 05.05.2019.

    Doooobraaaa Sorajica,uhh😘😍

  • IQ.LoW 05.05.2019.

    udara Dule na sve strane....jašta i treba tako

Komentiraj...
Vidi sve komentare