To je to što me zanima!

Soraja je pokazala prijateljicu: Imate istog plastičnog kirurga?

Tko ti je ova prijateljica? Izgledate poput sijamskih blizanaca. Ruku si iskrivila koliko se fotošopiraš - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od sat vremena 'skupila' tri tisuće lajkova
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (33) na svom Instagram profilu svakodnevno razveseli stotine tisuća obožavatelja provokativnim fotografijama. Ovaj put svojim pratiteljima pripremila je duplu poslasticu. Naime, fotografija s prijateljicom koja neodoljivo podsjeća na starletu 'zapalila' je društvene mreže. 

- Tko ti je ova prijateljica? Izgledate poput sijamskih blizanaca. Ruku si iskrivila koliko se fotošopiraš - samo su neki od komentara ispod fotografije koja je u manje od sat vremena 'skupila' više od tri tisuće lajkova.

Neki pratitelji pitali su se 'posjećuju li prijateljice i istog kirurga', dok su drugi pisali kako su prave ljepotice.

Kako pišu srpski mediji, Soraja se navodno udala za sina ruskog tajkuna, Vladimira koji ju je zaprosio na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, a na ruku joj stavio prsten vrijedan 150.000 eura (nešto više od 1.115.000 kuna).

Srpska starleta otvoreno je rekla kako ne planira otkriti ime tajanstvenog muškarca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne bih komentirala svoj privatni život. Nadam se da nikada nećete saznati o kojem se dečku radi - izjavila je. Navodno joj je ruski milijarder kupio crveni Ferrari, a starleta često objavljuje fotografije iz privatnog aviona za koji se pretpostavlja da je u njegovom vlasništvu. 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • frenky___ 12.07.2019.

    Dobraaaaaaa Sorajica😘😍😘😍😘😍❤

  • deda_čiča 07.07.2019.

    Jedino plasticna slicnost...

  • Roseana 06.07.2019.

    Meni ih je nekako žao.Toliko mrziti sebe da se radi tolika promjena na sebi da vise niti jedan dio na tijelu nije nepromjenjen.Ja bi uvela pod obavezno razgovor sa psihologom prije svake plasticne operacije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare