To je to što me zanima!

Soraja je sakrila atribute, a fanovi joj zamijetili tanke noge

Soraju ne zanimaju negativni komentari. Na društvenoj mreži pohvalila se šarenim čizmama dizajnerskog brenda Versace vrijednim gotovo 15 tisuća kuna i poručila kako njezine noge zaslužuju upravo takve čizme
Vidi originalni članak

Soraja Vučelić (31) obožavatelje na društvenim mrežama često časti polugolim fotografijama u različitim pozama. Ovog puta, starleta se odlučila obuči i ostati u skupocjenim krpicama. No, njeni pratitelji ni ovaj put nisu ostali ravnodušni loših komentara.

- 'Nemoj toliko prčiti usne, bila bi ljepša bez toliko prčenja', 'Iskreno, na tvome profilu nema ništa osim tebe, torbica, torbica i još torbica', 'Noge su ti kao čačkalice' - samo su neki od komentara pratitelja.

No, Soraju ne zanimaju negativni komentari.  Na društvenoj mreži pohvalila se šarenim čizmama dizajnerskog brenda Versace vrijednim gotovo 15 tisuća kuna i poručila kako njezine noge zaslužuju upravo takve čizme.

Naime, skupocjene čizme limitirana su kolekcija dizajnerskog brenda za ovu zimu.

A osim čizama Soraja si je priuštila i plišanu torbicu s likom tigra za osam tisuća kuna, te 'krpice' dizajnerskog brenda Casadei. Nakon što je s obožavateljima podijelila što si je kupila, Soraja je dobro raspoložena snimala selfieje u provokativnom bodiju, koji je otkrivao njezine obline.

Podsjetimo, srbijanska starleta nedavno je na tragičan način ostala bez kućnog ljubimca. bezdlake egipatske sfinks mačke koju je netko, kako je objasnila, bacio s terase. Utjehu je pronašla u patuljastoj svinji čija se cijena kreće između tristo i tisuću eura.

Praščića je nazvala Arthur, a na društvenoj mreži se pohvalila snimkom na kojoj ga hrani mlijekom iz bočice. 

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • frenky___ 23.10.2018.

    Dobraaaaa,najboljaaaa ja bi ju pras...😍😘😍😘😍😘😍

  • AnonymAnus 23.10.2018.

    Uopće ne kužim kako sam završio na ovom članku???

  • beebee 22.10.2018.

    Meni samo nije jasno kako ona sama sebe ujutro u ogledalu prepozna

Komentiraj...
Vidi sve komentare