To je to što me zanima!

Soraja je 'zakopčana do grla' oduševila fanove: Nema bolje...

Iako njezini pratitelji vole kada pokaže svoje bujne obline, ovaj put su komentirali kako izgleda svježe i zaljubljeno, a neki su pisali i kako je ponovno išla na estetsku korekciju
Vidi originalni članak

Crnogorska starleta Soraja Vučelić (33) novim je fotografijama još jednom zagolicala maštu svojih mnogobrojnih pratitelja. Nakon nekoliko vrlo dekoltiranih izdanja, poznata starleta ovaj put je pozirala 'zakopčana do grla'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako njezini pratitelji vole kada pokaže svoje bujne obline, ovaj put su komentirali kako izgleda svježe i zaljubljeno, a neki su pisali i kako je ponovno išla na estetsku korekciju. 

- Savršenije od tebe nema. Ti si boginja ljepote. Izgledaš predobro i želja mi je provesti noć s tobom - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. Starleta je i ovaj put ignorirala brojne komplimente.

I vrapci na grani već znaju kako je starleta velika ljubiteljica markirane odjeće. Ovaj put je pozirala u Kenzo trenirci za koju je iskeširala oko četiri tisuće kuna. 

Osim što Soraju dežurni kritičari na društvenim mrežama često 'napadaju' jer je bila na plastičnim operacijama koje su joj u potpunosti promijenile izgled, u posljednje vrijeme zamjeraju joj i korištenje Photoshopa. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ellie29 20.09.2020.

    Zadnja slika... sta je to pobogu? Slenderman?🤣

  • Cancer_1 19.09.2020.

    Glava u odnosu na grudi nekako premala ,međutim ,bez obzira na to,meni je ona prelijepa .Jednostavno prelijepa...

  • dansara 19.09.2020.

    Iskeširala preko 4000 kuna....sigurno poštenim radom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare