To je to što me zanima!

Soraja kao počasni član 'EU-a' odlučuje o 'sudbini' ukućana

Nakon što ju je Veliki Brat imenovao počasnim članom Europske unije Soraja je dobila priliku da izabere još tri člana koji će poput nje biti imuni na nominacije
Vidi originalni članak

Veliki Brat stanarima je dao zadatak pod nazivom 'Europska unija', a kao njezinog prvog počasnog člana izabrao je Soraju zbog čega će imati brojne privilegije. Dobila je zadatak da izabere tri člana koji će joj se pridružiti i članstvom u istoj zajednici si osigurati neke od privilegija. Ukućani koji neće biti članovi imaju priliku zaslužiti članstvo uz pomoć zadataka koje im Soraja i ostali članovi zadaju. Članovi EU-a su imuni na nominacije, utvrđuju pravila u kući i za razliku od ostalih živjet će od luksuznog budžeta. Bojani, Tamari i Marijani se nije svidjelo što je Soraja postala počasni član zajednice i misle da je to postala jer ju Slavica izabrala. Soraja i Horvat su nakon rasprave o mogućim kandidatima zaključili da je najprimjerenija osoba za to Ema. Nemeš je za to vrijeme sam ležao u dnevnoj sobi gdje mu se pridružila Marijana. Rekla mu je da je jako neraspoložena i da joj je dosta svega.

'U kući su stvoreni klanovi'

Ukućani, a pogotovo Soraja i Horvat, misle da su u kući stvoreni klanovi jer su svi donedavno bili podijeljeni u otpadnike i stanare glavne kuće. Zaključili su da se ukućani od početka drže skupa i da ih ne prihvaćaju kao sebi ravnopravnima. Misle da je Nirmal jedini otpadnik koji se pod svaku cijenu želi priključiti 'starosjediocima'. Zaključili su da je dvoličan i da mišljenje mijenja ovisno o situaciji u kojoj se nalazi. Horvat je postao regularni član Europske unije. Soraja i on su nakon toga odjenuli specijalne kostime čime će se izdavajati od ostalih ukućana.

Soraja i Horvat ne žele ulizice u svojoj zajednici

Horvat i Soraja su cijelo jutro planirali kako će bodovati potencijalne kandidate za ulazak u njihovu zajednicu. Složili su se da će biti apsolutno objektivni prilikom donošenja odluka te da će funkcionirati po sistemu nagrade i kazne. Primjerice, onaj tko posljednji ujutro ustane iz kreveta morat će čistiti i napraviti sve druge poslove u kući. S ozbirom da su oboje nepušači onome tko prekrši neko od pravila neće biti dozvoljeno pušiti cigarete. Na prvom zajedanju Soraja i Horvat su predstavili svoj plan. Uskoro će morati odlučiti tko je treći član koji će im se pridružiti, a to im zadaje velike muke jer žele izabrati osobu zbog njezinih kvaliteta, a ne nekog s kim su oboje bliski ili će se za ulazak u zajednicu pokušati izboriti putem ulizivanja.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Harun32 26.04.2011.

    Nirmel kaznjen zbog brendova a ova sisulja Soraya sto izgleda kao one japanke u horor filmovima nije kaznjena zbog pjevanja cetnickih pjesama. Zaboravlja se koliko su ljudskih tragedija proizveli ti cetnici koje ona obozava. SRAMOTA.

  • mučko đubre 26.04.2011.

    sad smo konačno vidjeli cilj bb a to je lobiranje za eu a paradoks soraja prectavnica eu a zbog ljubomore drapila ženu nožem prava prectavnica eu jer to eu radi isto nadalje kaže im bb imate hrane u neograničenim količinama daje vam eu ja kazem dali bb može dat hrane u neograničenim količinama 85 mil ljudi koji nemaju za šnjitu kruha u eu i to su podaci eu na njihovim stranicama znači da je brojka dupla to su dvije njemačke koje nemaju za kruh bb financira eu kriminal i šopa djecu da glasuju jer starje nemreju navuć.

  • sauzer 26.04.2011.

    e kad bi eu imala ovakve sise da mi nju muzemo,a ne ona nas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare