To je to što me zanima!

Soraja: Krivo su me procijenili, ja sam kulturna i obrazovana

POTPUNO ISKRENA Nijednog trenutka se nisam pretvarala da se svidim većini, prepoznala me i cijenila samo posebna publika. A istakla sam se definitivno originalnošću
Vidi originalni članak

Srpska starleta uskoro će postati voditeljica reality showa 'Zadruga'. U intervjuu za srpski Alo je Soraja Vučelić (30) otkrila detalje svog televizijskog angažmana.

- Ono što smijem reći je da će publika imati priliku gledati brojna poznata lica s već izgrađenim karijerama - rekla je.

Inače, Soraja se već dva puta pojavila u sličnom formatu. Kaže kako je nemoguće imati unaprijed smišljenu taktiku za opstanak u Big Brother kući.

- Nijednog trenutka se nisam pretvarala kako bi se svidjela većini, prepoznala me i cijenila samo posebna publika. A istakla sam se definitivno originalnošću - ističe starleta.

Soraja smatra da su ljudi, kad se pojavila, od nje očekivali jedno, a dobili nešto drugo.

- To je, za promjenu, kulturna i obrazovana djevojka s manirima, poštovanjem i mnogim drugim vrlinama - zaključuje Soraja.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • bijesna baba 24.08.2017.

    A nebo je plavo...

  • Stručnjak za sve 24.08.2017.

    apsolutno svatko ima pravo se skidat, pokazivat se, i zato dobivat novac od reklama, kao sto ona radi(mozda i prostitucija) ali onda ne glumi ono sto nisi...drzi se svoga i briga te. Cemu ovakve izjave? Nitko nece pomislit da si kulturna kad ti pogleda instagram profil, to žene koje žive od drugih talenata osim izgleda ne rade.

  • Haen 24.08.2017.

    To koliko si kulturna narod je vec shvatio, A obrzovanje .... O tome bi se dalo raspravljati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare