To je to što me zanima!

Soraja oca nije upoznala, a mamina obitelj ju ne prihvaća

Majka ju je dala udomiteljima, a zatim je završila u domu. Sorajina majka potječe iz bogate, ali konzervativne obitelji koja nije odobravala njezinu izvanbračnu trudnoću
Vidi originalni članak

Sorajina majka Anka Vučelić je iz Bara u Crnoj Gori. Neki kažu da je otac stanarke 'Big Brothera' Hrvat. U domu za nezbrinutu djecu Mladost u crnogorskoj Bijeloj, u kojem je Soraja odrasla, naveden je kao nepoznat. Soraja ima crnogorsko državljanstvo. Njezina majka Anka potječe iz bogate, ali konzervativne crnogorske obitelji. Nisu odobravali njezinu izvanbračnu trudnoću i Anka, koje se obitelj odrekla, otišla je roditi u Knin. Nije poznato zašto baš ondje. 

Ubrzo nakon porođaja Soraju je zbog neimaštine dala udomiteljima u Vojvodini. Djevojčicu je posjećivala koliko god je mogla. No nije imala novca za česta putovanja i molila je da Soraju smjeste u dom u Bijeloj, koji je kraj Bara. Majka je Soraju, koja je u dom došla sa šest godina, često posjećivala. Otac joj nikad nije došao, a u domu misle da ga nikad nije ni upoznala.

Anka je u u Baru živjela s dva brata, a djevojčicu je povremeno dovodila kući. Obitelj je ipak djevojčicu prihvatila. Soraja je kao 14-godišnjakinja počela živjeti s majkom i ujacima. No dvije godine poslije majka joj je umrla. Otkazali su joj bubrezi.

Poslije majčine smrti Soraja je naslijedila njezin dio kuće i poslovni prostor.

Soraja je Tonyjeva obožavateljica

Soraja je u kolovozu pozirala s Tonyjem Cetinskim na njegovu koncertu u luksuznom klubu Top Hill u Budvi. Fotografirala se zagrljena s njim u majici dubokog dekoltea na kožnatoj fotelji. Fotografija je izašla na internetskom forumu.

- Tony se slikao s dotičnom gospođicom, kao i s još stotine obožavatelja koji su se došli fotografirati s njim nakon njegova koncerta - rekla je pjevačeva glasnogovornica Snježana Jerković.

Dom: Bila je zlatno dijete

U dječjem domu za Soraju kažu da je bila pristojna, dobra učenica, vedra i vesela. Za Afroditu također imaju samo riječi hvale.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • user_82511 17.03.2011.

    Hvala Bogu pa ne gledam, toliko mi u životu nije dosadno.

  • andrea989 16.03.2011.

    Kako mozete pisati da je dom u Bijeloj kraj Bara?????? Bar je prije grada Ulcinja koji je na samoj granici sa Albanijom, a Bijela je naselje u Herceg Novom koji je na granici sa Hrvatskom!!! Prije nego sto napisete nesto dajte provjerite sta pisete!!!

  • ujo66 16.03.2011.

    meni je ova prica jako tuzna i ja stvarno nemam nista protiv uspjeha te sirotice , ocito je djetinjstvo nije milovalo neka joj bog da sve najbolje ali da mi se nudi ja iz sazaljenja prema njenom zivotu nebi sa takvom osobom mogao spavati

Komentiraj...
Vidi sve komentare