To je to što me zanima!

Soraja pozirala u donjem rublju, jedva prekrila strateška mjesta

U komentarima ispod fotografija često dobiva i komplimente na račun izgleda, a ima i onih koji joj se udvaraju. No na žalost mnogih muškaraca, Vučelić je zauzeta
Vidi originalni članak

Starleta Soraja Vučelić (34) uvijek je znala kako privući pažnju. Oskudna izdanja nisu joj strana, a ovoga je puta otišla korak dalje. Pozirala je na krevetu u provokativnom donjem rublju i istaknula bujne obline. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu je prati više od 420.000 korisnika društvene mreže, a gotovo svakodnevno s njima dijeli fotografije u 'vrućim' pozama.

Uvijek pokazuje više no što sakriva, a ova osebujna dama i pri odabiru haljina pazi da uvijek istakne duboki dekolte i vitke noge. No često je na meti dežurnih kritičara koji joj pišu kako pretjeruje s uređivanjem fotografija u Photoshopu.

U komentarima ispod fotografija često dobiva i komplimente na račun izgleda, a ima i onih koji joj se udvaraju. No na žalost mnogih muškaraca, Soraja je zauzeta.

NE ŽIVE ZAJEDNO Soraja: 'Moj partner želi djecu, imućan je, ali nisam spremna'

Nedavno je gostovala u emisiji 'Ekskluzivno' pa je ispričala kako je njezin partner ljubomoran. On živi u Moskvi, a želja mu je da se Soraja preseli tamo. No ona još nije spremna za taj korak.

-  Trebala bih se odreći mnogih stvari i živjeti njegov život, koji je poslovan i ozbiljan. On izgleda fantastično, imućan je. To je za muškarce jako bitno. Ali još nisam spremna - rekla je starleta.

 

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Kraljica 👸🏾 19.02.2021.

    A jadna

  • malicka33 07.02.2021.

    To je Soraja????Prestrasno, uzas, sta je napravila od sebe, još je u početku, jel ona počela u BB?,bila ok...Ali ovo je sve samo ne lijepo 

  • ivica mikula 07.02.2021.

    bože soraja izgleda kao rugoba

Komentiraj...
Vidi sve komentare