To je to što me zanima!

Soraja Vučelić je oduševljena Hrvatskom: 'Pozdrav iz raja'...

Starleta nije otkrila tko joj pravi društvo tijekom ljetovanja u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci, srpski mediji pisali su, kako će bivša reality zvijezda reći 'da' biznismenu (37)
Vidi originalni članak

Crnogorsku starletu Soraju Vučelić (34) na Instagramu prati više od 400.000 ljudi, a fotografijama na kojima pokazuje bujne atribute svakodnevno izmamljuje osmijehe na lice brojnih muškaraca diljem svijeta.  

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljubiteljica luksuznih putovanja nedavno je napustila Monaco, a sada je otkrila kako se trenutno nalazi u Hrvatskoj. Uz pjesmu Olivera Dragojevića, starleta je objavila videosnimka iz aviona. 

- Pozdrav iz raja - napisala je Vučelić prije nego što je sletjela u Hrvatsku. 

Starleta nije otkrila tko joj pravi društvo tijekom ljetovanja u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci, srpski mediji pisali su, kako će bivša reality zvijezda reći 'da' biznismenu (37) srpskog porijekla s kojim je u vezi skoro godinu dana. Starleta i njezin izabranik zakazali su svatove prije epidemije korone i čvrsto su odlučili da ih ne otkazuju.

PRETJERALA JE? Opet se igrala s Photoshopom: Soraja si je sada produžila ruku

- Optimistični su da će za dva mjeseca proći epidemija i da neće morati mijenjati planove. Još početkom godine rezervirali su za lipanj jedan ekskluzivni restoran u Moskvi, gdje će imati slavlje - rekao je dobro obaviješteni izvor prije nekoliko mjeseci za Informer

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jakosamo 26.08.2020.

    Naravno da je Hrvatska raj..zato su je tvoji sunarodnjaci okupirali devedesetih i htjeli je pripojiti Srbiji...

  • Sedmaisbackagain1.4 26.08.2020.

    Plastic fatastic..

  • 15.08.2020.

    Ona stalno negdje putuje pa donjeti če nam koronu van s njom preko grane na jug!

Komentiraj...
Vidi sve komentare